Μην χάσετε το 11ο τεύχος Moto Τρίτη!

Νέο τεύχος Moto Τρίτη

Με μια σημαντική πανελλήνια πρωτιά, αφιέρωμα στην μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου και μπόλικη ύλη για διάβασμα χωρίς σταματημό! Μην το χάσετε.

Χάνεις το ραντεβού της Τρίτης; Με τίποτα! Το νέο τεύχος Moto Τρίτη είναι εδώ και από αύριο 27 Νοεμβρίου, θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας, με μόλις 1,95 ευρώ! Με δοκιμές σε άσφαλτο και χώμα, αγοραστικά θέματα και νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, σας επιφυλάσσει πλούσια ύλη που δεν γίνεται να χάσετε!

Δείτε αναλυτικά, τι θα βρείτε στο τεύχος 11:

Ρεπορτάζ EICMA – Όλα τα νέα μοντέλα: Βρεθήκαμε στο Μιλάνο της Ιταλίας και στο μεγαλύτερο σαλόνι μοτοσυκλέτας, το οποίο για ακόμη μια χρονιά ήταν άκρως ενδιαφέρον. Πριν δοκιμάσουμε τις μοτοσυκλέτες που θα μας απασχολούν το 2019, τις γνωρίζουμε από κοντά και σας τις παρουσιάζουμε σε ένα τεράστιο αφιέρωμα με περισσότερα από 50 νέα μοντέλα.

Πρώτη ελληνική δοκιμή – BMW R1250GS: Ίσως και το σημαντικότερο νέο μοντέλο της BMW έρχεται στην Ελλάδα και περνά πρώτα από  τα χέρια μας για την δοκιμή του σε όλες τις συνθήκες. Είναι άραγε, το καλύτερο GS όλων των εποχών;

Δοκιμάζουμε – Husqvarna Svartpilen 401: To μικρότερο και πιο «στιλάτο» retro  Husqvarna, έρχεται στην διάθεσή μας και εμείς το δοκιμάζουμε αναλυτικά, ανακαλύπτοντας και απολαμβάνοντας τον ξεχωριστό χαρακτήρα του.

Δοκιμάζουμε- Triumph Tiger 1200 XCA: Με θηριώδη τρικύλινδρο στα 1.200 κυβικά και δυνατότητες κίνησης… παντός εδάφους, το Tiger 1200 XCA είναι μια πρόταση για απαιτητικούς ταξιδιώτες, που δοκιμάσαμε σε βάθος. Πως μας φάνηκε;

Δοκιμάζουμε – Piaggio MP3 350 Sport: Το μοναδικό τρίτροχο της Piaggio ανανεώθηκε και απέκτησε νέο κινητήρα και πολλές αλλαγές. Το δοκιμάζουμε στις αστικές συνθήκες και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Δοκιμάζουμε – Honda CB125R: Το μικρότερο μοντέλο που ολοκληρώνει την γκάμα των Neo Sports Café μοτοσυκλετών είναι εδώ. Μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της κατηγορίας και στις επιθυμίες των νέων αναβατών;

Παρουσίαση – ΚΤΜ Off-Road 2019: Οι χωμάτινες μοτοσυκλέτες της KTM συνεχίζουν να εξελίσσονται και εμείς τις δοκιμάζουμε στο φυσικό τους περιβάλλον, παρουσιάζοντας κάθε τους αναβάθμιση.

Best Buy – Πολυχρηστικά scooter 300 κυβικών: Μια ματιά σε μερικά από τα σημαντικότερα μοντέλα της αγοράς, που καλούνται να ικανοποιήσουν ποικίλες ανάγκες στο έπακρο!

Ανασκόπηση WSBK 2018 – Ότι έγινε στην φετινή σεζόν στα πλαίσια του πρωταθλήματος WSBK και μια ματιά στον «απόλυτο» κυρίαρχο των τελευταίων 4 ετών, Jonathan Rea.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη για να διαβάσετε, εκτεταμένος οδηγός αγοράς προϊόντων και αξεσουάρ, αλλά και οι πλέον ενημερωμένοι τιμοκατάλογοι της αγοράς, όπως πάντα. Στα περίπτερα από αύριο 27 Νοεμβρίου, με μόνο 1,95 ευρώ! Μην το χάσετε.