Νέο τεύχος Moto Τρίτη

Γεμάτο δράση στο χώμα και στην άσφαλτο με μοναδικές παρουσιάσεις, δοκιμές και συγκριτικά! Δείτε περισσότερα εδώ…

Το ραντεβού της Τρίτης… δεν το χάνεις με τίποτα!  Το 10ο τεύχος Moto Τρίτη είναι και επίσημα στην κυκλοφορία, έτοιμο να σας ταξιδέψει για άλλον ένα μήνα στον κόσμο της μοτοσυκλέτας και του δίκυκλου, όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Δύο παρουσιάσεις, 6 δοκιμές, δύο συγκριτικά και αγοραστικά θέματα μαζί με όλη την τελευταία επικαιρότητα από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, στην πιο πυκνογραμμένη έκδοση της ελληνικής αγοράς. Δείτε αναλυτικά:

Αφιέρωμα – Intermot 2018: Τι είδαμε και τι παρουσιάστηκε στην Γερμανική έκθεση της Intermot; Μεγάλο αφιέρωμα σε όλα τα σημαντικότερα μοντέλα, με ανάλυση για όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

Αποστολή στην Ιταλία – Ducati Multistrada 1260: Πριν καν από την παρουσίασή της στην EICMA, οδηγούμε την νέα κορυφαία adventure της Ducati. Πόσο καλή είναι; Κάνει όσα υπόσχεται;

Παρουσίαση – Beta 2019: Επί ελληνικού –ανώμαλου- εδάφους, οδηγούμε όλα τα νέα enduro μοντέλα της Beta για το 2019 και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Δοκιμάζουμε – Husqvarna Vitpilen 701: Μια μοτοσυκλέτα την οποία οδηγήσαμε σε πανελλήνια πρωτιά πριν κάποιους μήνες, ήρθε στα χέρια μας για δοκιμή. Τι πετυχαίνει η Husqvarna με το νέο εντυπωσιακό Vitpilen;

Δοκιμάζουμε – KYMCO XCiting-s 400: Ένα από τα σημαντικότερα νέα μοντέλα της KYMCO, το XCiting-S 400 περνά από τις εξονυχιστικές δοκιμασίες μας. Είναι τόσο καλό, όσο δηλώνει; Δίνουμε τις απαντήσεις.

Δοκιμάζουμε- Honda CB300R: Το μεσαίο μοντέλο της Neo Sports Café σειράς φέρνει τα χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού CB1000R σε ένα πακέτο για νεαρούς αναβάτες. Πόσο καλό είναι;

Δοκιμάζουμε – Benelli TRK502X: Μία από τις πιο πετυχημένες μοτοσυκλέτες adventure της αγοράς αποκτά ένα ακόμη πιο σκληροπυρηνικό «αδερφάκι». Δοκιμάζουμε το TRK502X απαντώντας στα ερωτήματα «τι άλλο μπορεί να κάνει αυτό το μοντέλο;»

Δοκιμάζουμε – Gemini Scrambler 125: Μια νέα retro πρόταση και πιο συγκεκριμένα, το πιο προσιτό scrambler της αγοράς! Πόσο καλό στο δρόμο μπορεί να είναι ένα μοντέλο, που είναι τόσο εντυπωσιακό εν στάσει;

Δοκιμάζουμε – Peugeot Belville 200: Ο πρωταγωνιστής της επανεκκίνησης της Peugeot πέφτει στα χέρια μας και εμείς το δοκιμάζουμε σε όλα τα σενάρια χρήσης του. Αξίζει να το επιλέξετε;

Συγκριτικό - KTM RC390 VS Kawasaki Ninja 400: Από τις παγκόσμιες πίστες στην πολιτική χρήση! Συγκρίνουμε δύο από τους ισχυρότερους αντιπάλους στα μεσαία supersport. Ποιο κερδίζει σε επιδόσεις και ποιο σε ευχρηστία; Τελικά, ποιος βγαίνει νικητής;              

Best Buy -  Όλα τα naked 300άρια της αγοράς: Μεγάλο αφιέρωμα σε όλες τις μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού της αγοράς, κατηγορίας naked. Αναλύουμε ξεχωριστά την κάθε επιλογή, κάνοντας την τελική απόφαση παιχνιδάκι για κάθε αναβάτη.

Αφιέρωμα – Ανασκόπηση πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας 2018: Περιγραφές, αποτελέσματα και πολλά ακόμη, από όλους τους φετινούς αγώνες του Πρωταθλήματος Ταχύτητας μαζί με αναλυτικούς πίνακες βαθμολογίας.

Όλα αυτά, μαζί φυσικά με την τελευταία επικαιρότητα από τον κόσμο και την Ελλάδα, πολλές σελίδες αφιερωμένες σε προϊόντα μοτοσυκλέτας και αναβάτη, αλλά και τους πλέον ενημερωμένους πίνακες τιμών στην αγορά.

Κυκλοφορεί στα περίπτερα μόνο με 1,95 ευρώ. Μην το χάσετε!