H Honda CB350RS

Νέο Honda CB350RS - Το ρετρό των... 2.000 ευρώ!

Μια ακόμα ρετρό πρόταση από την Honda παρουσιάστηκε, και πάλι για αποκλειστική κατανάλωση σε συγκεκριμένες ασιατικές αγορές. Αυτό είναι το νέο CB350RS 2021 και, σε άμεση ισοτιμία με εμάς, είναι πολύ προσιτό! Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Σχεδόν 5 μήνες μετά την αποκάλυψη του νέου Honda H Ness CB350 για την αγορά της Ινδίας, η εταιρεία παρουσιάζει και την νέα CB350RS. Το νέο μοντέλο ακολουθεί επίσης την ρετρό φιλοσοφία, αλλά με περισσότερα μοντέρνα στοιχεία.
 
Ο κινητήρας του CB350RS παραμένει ο μονοκύλινδρος των 348 κ.εκ., που αποδίδει 21 ίππους και 3 Kgm ροπής, ενώ συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. Η εξάτμιση έχει αλλαγές στην εμφάνιση, με νέο τελικό και μαύρο χρώμα, ενώ συνολικά η εμφάνιση της CB350RS σε σχέση με την H Ness CB350 είναι πιο μοντέρνα με πλήρη φωτισμό LED και άλλες διαφορές, όπως τα προστατευτικά στην εμπρός ανάρτηση, την σέλα και τα πίσω πλαϊνά καλύμματα.
 
Η θέση οδήγησης του CB350RS είναι πιο σπορ, με χαμηλότερο τιμόνι, ενώ κάτω από τον κινητήρα τοποθετείται ποδιά προστασίας σε γνήσιο scrambler ύφος. Η πίσω ανάρτηση παραμένει φυσικά τύπου διπλού αμορτισέρ, ενώ το πίσω ελαστικό είναι φαρδύτερο από του H Ness με 150 χιλιοστά πλάτους, αντί 130.
 
Σε επίπεδο εξοπλισμού, το CB350RS φέρει συμπλέκτη ολίσθησης, ABS δύο καναλιών, Traction Control και το σύστημα συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο, HSVCS –Honda Smartphone Voice Control System, που επιτρέπει έλεγχο πλοήγησης, τηλεφώνου, μηνυμάτων και μουσικής με φωνητικές εντολές από τον αναβάτη.
 
Η μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη μόνο στην Ασία, βάσει όσων ξέρουμε μέχρι τώρα, ενώ η τιμή της (σε ισοτιμία) ανέρχεται μόλις στα… 2.110 ευρώ! Καθόλου άσχημα, έτσι; Πως σας φαίνεται;
 

  • yam34

    Με το CB300R στα 6000€, λέτε το CB350RS να είναι φθηνότερο;; Μήπως θα είναι και λίγο ακριβότερο απο τα 6 χιλιάρικα; Φαίνεται όμορφο πάντως και μακάρι να έρθει Ελλάδα. Βόρειες Ευρωπαικές χωρες δεν θα έρθει και μάλιστα στη Γαλλία που βρίσκομαι σταματά και η καμπάνια του CB300R λόγω χαμηλών πωλήσεων.

      1
  • Thod

    Ο Σφακιανάκης σίγουρα θα το φέρει 2500€ με το κλειδί στο χέρι ✋ απ' αυτά τα παιδάκια είναι...διυλίζει ξύγκι απ' την μύγα!!!

      1
  • Monkey

    Και μέχρι 3800-4200 θα δουλέψει πολύ στην Ελλάδα .Μακάρι άλλά το βλέπω δύσκολο όταν τα κινέζικα Brixton,Metron,Daydona κα κοστολογούν τα 125 τους, 2800.Το JAWA για παράδειγμα που κοστίζει ανάλογα και κατασκευάζεται και αυτό στην Ινδία έρχεται περίπου 6000 εδώ!!!!!!. Ακόμα και μοντελα που εισάγουν τοπικές αντιπροσωπείες όπως πχ. η Yamaha Hellas με το Crypton 110 τιμολογούνται στα υψη!!Γενικώς η αγορά της Ευρώπης είναι η ακριβότερη του κόσμου.Και αυτό μπορούμε να το δούμε εύκολα, έχοντας πρόσβαση στις τιμές παγκοσμίως.Ισως ειναι οκ για τις βόρειες χώρες άλλα οι αμοιβές των εργαζομένων στο νότο δεν βοηθάνε στην αγορά μιάς καλής μοτοσυκλέτας.Και αυτό εξηγεί εν μέρει την απομάκρυνση των νέων απο την μοτοσυκλέτα(μοτοσυκλέτα οχι σκούτερ) σε σύγκριση με τις προηγούμενες δεκαετίες.

      5
  • Γιώργος

    Απλή ομορφιά και για καθημερινή χρήση. Ελπίζω να ρθει Ελλάδα με τιμή παρόμοια της Ινδίας( ακούγεται αστείο βέβαια, αφού σε άλλες τιμές μας έχουν συνηθίσει)