To νέο Daytona DY125RS 2021

Νέο Daytona DY125RS - Στοιχεία και τιμή

Το κορυφαίο σε πωλήσεις παπί στην Ελλάδα για το 2020 ανανεώνεται με νέα εμφάνιση, συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro5 και φώτα LED. Δείτε την τιμή του και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Η Daytona δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα της, την ανανέωση του υπερ-επιτυχημένου παπιού της, DY125RS. Αν και δεν έχουμε λάβει –ακόμα-  το επίσημο δελτίο από την εταιρεία που συνοδεύει τις παρουσιάσεις των νέων μοντέλων, αρκετά χαρακτηριστικά αλλά και όλες οι αλλαγές έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί και το DY125RS λαμβάνει ένα δυνατό φρεσκάρισμα.
 
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται και στην ιστοσελίδα, το παπί αποκτά πλέον συμμόρφωση με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5, όντας έτσι το δεύτερο παπί στην ελληνική αγορά που συμμορφώνεται με τους νέους κανονισμούς. Ο κινητήρας των 125 κυβικών αποδίδει 8,5 ίππους στις 8.500 στροφές και 0,85 kgm ροπής στις 5.500 στροφές.
 
To μοντέλο θα φέρει αλλαγές στην εμφάνιση, με διαφορετικό εμπρός φωτιστικό σώμα, πίσω φανάρι και την χρήση LED φωτιστικών σωμάτων στο εμπρός μέρος. Ακόμα, το τιμόνι αποκτά φινίρισμα carbon. Τεχνικά, δεν ανακοινώνονται άλλες μεγάλες αλλαγές.
 
Όπως έχει δημοσιευθεί, η τιμή του νέου Daytona DY125RS 2021 θα είναι 1.565 ευρώ. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.