Οι Husqvarna TE300i και FE350 Rockstar Edition

Νέα Husqvarna TE300i και FE350 Rockstar Edition

Δύο νέες εκδόσεις των TE300i και FE 350, παρουσίασε η Husqvarna προικίζοντας τις με «limited» αγωνιστικό αέρα. Δείτε περισσότερα.

H Husqvarna αποκάλυψε τις δύο νέες TE300i και FE350 Rockstar Edition: Πρόκειται για δύο μοτοσυκλέτες με περιορισμένη παραγωγή και στοχευμένες αναβαθμίσεις για ακόμα καλύτερη αγωνιστική απόδοση.
 
Το πλαίσιο των μοτοσυκλετών παραμένει κατασκευασμένο από chromoly ατσάλ, βαμμένο σε μαύρο powder coat για μέγιστη προστασία από τις κακουχίες. Οι αναβαθμίσεις των μοντέλων περιλαμβάνουν τα εξής: Μαύρο κάλυμμα σέλας με οριζόντια τμήματα για καλύτερο grip, προστατευτικό στο εμπρός δισκόφρενο, νέο οδηγό αλυσίδας σε μπλε χρώμα και πίσω γρανάζι από την Supersprox. Παράλληλα, τα μοντέλα εξοπλίζονται και με τιμονόπλακες CNC σε μπλε χρώμα και γκρίζα γκριπ από την ODI.
 
Φυσικά, τα γραφικά που θα στολίσουν τις νέες μοτοσυκλέτες είναι νέα και ειδικά επιλεγμένα για την περίσταση, εμπνευσμένα από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες και με τα λογότυπα του Rockstar Energy Drink στο προσκήνιο. Το δίχρονο μοντέλο TE300i εξοπλίζεται με σύστημα ψεκασμού καυσίμου, με το τετράχρονο 350άρι να προσφέρει traction control, ενώ αμφότερες μοτοσυκλέτες εξοπλίζονται με ελαστικά Michelin Enduro.
 
Τα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα στις διεθνείς αγορές, ενώ λόγω των περιορισμένων αριθμών τους είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τους αντιπροσώπους Husqvarna, για να εξασφαλισθεί μια από τις 2 μοναδικές μοτοσυκλέτες.