• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Honda CB650R 2021

Honda CBR650R 2021

Νέα Honda CB650R και CBR650R 2021

 

Αλλαγές στην ανάρτηση, τον κινητήρα και όχι μόνο φέρνει το 2021 για τα Honda CB650R και CBR650R. Δείτε αναλυτικά.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

HONDA: Νέο SH 150 μάθε περισσότερα

Στα πλαίσια της ανανέωσης της γκάμας της, η Honda αποκάλυψε και τα νέα CB650R και CBR650R για το 2021. Τα μοντέλα ανανεώνονται σε καίρια σημεία και ήρθε η ώρα να δούμε αναλυτικά, πως.
 
Ξεκινώντας από το CB650R, το Neo Sports Café μοντέλο της εταιρείας αποκτά νέο εμπρός πιρούνι, συγκεκριμένα το Showa Big Piston Fork των 41 χιλιοστών, το οποίο διαχωρίζει το ελατήριο από τον μηχανισμό απόσβεσης, τοποθετώντας τα ξεχωριστά στα καλάμια του πιρουνιού. Παράλληλα, το μεγαλύτερο πιστόνι απόσβεσης υπόσχεται καλύτερη αίσθηση και απορρόφηση των κραδασμών, άρα και καλύτερο έλεγχο της μοτοσυκλέτας.
 
Ο κινητήρας παίρνει αρκετές αλλαγές, έτσι ώστε να συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές Euro5. Πιο συγκεκριμένα, ανανεωμένα είναι η ECU, τα προφίλ των εκκεντροφόρων, ο χρονισμός της εισαγωγής και όλο το σύστημα εξάτμισης, ενώ τοποθετήθηκε και αισθητήρας στροφάλου. Έτσι, η μέγιστη ισχύς του μοντέλου παραμένει στους 94 ίππους, παρά την συμμόρφωση του με τις νέες προδιαγραφές ρύπων, ενώ μπορεί να περιοριστεί στους 47 ίππους για όσους έχουν δίπλωμα Α2. .
 
¶λλες αλλαγές που έγιναν περιλαμβάνουν έναν ανανεωμένο πίνακα οργάνων με βελτίωση στην απεικόνιση των ενδείξεων, νέα πλευρικά πλαστικά πάνελ και βάση πινακίδας/λασπωτήρα, ενώ το τιμόνι έχει μια νέα, μεγαλύτερη γωνία για ευκολότερους ελιγμούς στις μικρές ταχύτητες. Κάτω από την σέλα, το CB650R αποκτά επίσης νέα παροχή ρεύματος τύπου USB-C.
 
Για το CBR650R, οι αλλαγές για το 2021 είναι ακριβώς οι ίδιες, με δύο μόνο μικροδιαφορές: Στα φωτιστικά σώματα, έχει αλλάξει η γωνία των ανακλαστήρων στο εσωτερικό τους δημιουργώντας μια νέα εμφάνιση, ενώ τα γραφικά στην CBRR650R είναι ανανεωμένα.
 
Το CB650R του 2021 θα γίνει διαθέσιμο σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς: Μπλε, μαύρο και κόκκινο, ενώ για το CBR650R τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι κόκκινο και μαύρο.