Moto Market Black Friday: Εκπτώσεις έως 50%

Moto Market Black Friday: Εκπτώσεις έως 50%

Η Black Friday ξεκινά στο Moto Market και μπορείς να αποκτήσεις επιλεγμένα είδη ένδυσης και αξεσουάρ από 10% έως 50% φθηνότερα.

Εδώ και πολλά χρόνια το Moto Market αποτελεί την πηγή μεγάλων brands, όπως Givi, Bell, Airoh, Acerbis, Motorex και άλλα, προσφέροντας επώνυμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα στους αναβάτες. Πλέον διαθέτει και τα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη των Rev`It, SPIDI, Akrapovic, DNA Filters και Tigra Sports, ενώ πρόσφατα προστέθηκε και η O`Neal. Η αμερικανική εταιρεία έχει πλούσια γλάμα η οποία περιλαμβάνει μπλούζες, παντελόνια, κράνη, μάσκες, γάντια, τζάκετ, τσάντες αλλά και πολλές επιλογές σε προστατευτικό εξοπλισμό.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Black Friday στο Moto Market σημαίνει ότι από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου θα μπορείς να αποκτήσεις όσα χρειάζεσαι με έκπτωση που φτάνει έως και το 50%. Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά με ένα κλικ στο www.motomarket-shop.gr ή σε ένα από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας. Εκεί σε περιμένει τεράστια ποικιλία σε είδη ένδυσης αναβάτη και εξοπλισμό μοτοσυκλέτας που θα καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τα προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ελ. Βενιζέλου 25 (Θησέως), 17671, Καλλιθέα, Αθήνα
Τηλ.: 210 92 22 349

Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 139, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 444 466

www.motomarket-shop.gr

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »