• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα έκδοση Night Pack της Moto Guzzi V7 III Stone

Η νέα έκδοση Night Pack της Moto Guzzi V7 III Stone

Τα δύο νέα χρώματα Grigio Cristalo και Nero Onice της V7 III Special

Τα δύο νέα χρώματα Grigio Cristalo και Nero Onice της V7 III Special

Moto Guzzi VIII: Ήρθε η έκδοση «Night Pack»

 

Η νέα έκδοση της Moto Guzzi V7III Stone είναι πλέον διαθέσιμη – Διαβάστε περισσότερα και την τιμή της.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ MOTO GUZZI V7 III STONE «NIGHT PACK»
ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΜΥΘΙΚΗΣ V7 ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LED
ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ V7 III SPECIAL, ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «SETTEMMEZZO» ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΕΛΟ

Η Moto Guzzi πάντα αναπτύσσει τα μοντέλα της οικογένειας V7 III διατηρώντας αναλλοίωτοτον χαρακτήρα και την αυθεντικότητάτους. Αυτό ισχύει και για τηντελευταία προσθήκη, την έα έκδοση Night Pack της V7 III Stone, που χαρακτηρίζεται από νέα φωτιστικά σώματα full led και άλλες στυλιστικές παρεμβάσεις.

Η έκδοση Night Pack ενώνει το ουσιαστικό στυλ της V7 III Stone με τη σύγχρονη ψυχή υψηλής τεχνολογίας των φώτων led, που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για τον προβολέα, τα φλας και το πίσω φανάρι. Η χαμηλότερη τοποθέτηση του προβολέα και του πίνακα οργάνων, καθώς και το νέο πιο κοντό και λεπτό πίσω φτερό, με ενσωματωμένο το φως φρένων και τη βάση πινακίδας, προσδίδουν στη V7 III Stone Night Pack ένα πιο εκλεπτυσμένο προφίλ. Η ειδική σέλα διαθέτει θερμοκολλημένες ραφές και γκρι λογότυπο Moto Guzzi κεντημένο στο πίσω μέρος.

Η V7 III StoneNightPack είναι διαθέσιμη στο κλασσικό μαύρο «Nero Ruvido», αλλά και σε μπρονζέ «Bronzo Levigato» και μπλε «Blu Pungente», με ενδεικτική τιμή λιανικής 9.480 ευρώ.
 
Νέα χρώματα για τη V7 III Special
Η Moto Guzzi V7 III Special είναι η πιοκλασική και κομψήερμηνεία της «settemmezzo» από το Μαντέλο, ενώ πρόκειται για την έκδοση που παραμένει πιο κοντά στο πνεύμα του πρωτότυπου μοντέλου. Διακρίνεται από τις πολυάριθμεςεπιχρωμιωμένες λεπτομέρειες και τα γυαλιστερά γραφικά, πουτώρα συνδυάζονται με δύο νέες χρωματικές επιλογές, μαύρο «Nero Onice» και γκρι «Grigio Cristallo».
Όπως η διάσημη V750 S3 του 1975, η V7 III Special φέρει τις χαρακτηριστικές λωρίδες στα πλαϊνά καπάκια κάτω από τη σέλα, που ταιριάζουν με τις ίδιου χρώματος οριζόντιες λωρίδες του ρεζερβουάρ.

Οι ακτινωτοί τροχοί φέρουν στιλβωμένα κανάλια και μαύρα μουαγιέ. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από δύο κυκλικά καντράν, ενώ η επιχρωμιωμένη ατσάλινη χειρολαβή για τον συνεπιβάτη περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Η καφέ σέλα με «oldschool» ραφή, χαρίζει μία ακόμα vintage πινελιά.
 
Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Moto Guzzi για να δείτε από κοντά τα μοντέλα της οικογένειας V7 III και να ανακαλύψετε τα μοναδικά προνόμια MotoGuzzi:
  • Δωρεάν διετής επέκταση εργοστασιακής εγγύησης
  • Δωρεάν 4 χρόνια οδική βοήθεια
  • Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση