Εσύ επιλέγεις το νέο σου Moto Guzzi V85TT, η Moto Guzzi σου δίνει δώρα!

Moto Guzzi V85TT: Απόκτησε το με δώρο αξεσουάρ!

Νέα, περιορισμένη προσφορά: Απόκτησε το νέο Moto Guzzi V85TT και πάρε μαζί πακέτο αξεσουάρ αξίας 1.330 ευρώ, χωρίς να δώσεις… ούτε σεντ επιπλέον! Δες περισσότερα…

Το Moto Guzzi V85TT λατρεύτηκε όσο λίγες μοτοσυκλέτες και ας είναι μόνο ένα χρόνο στις παγκόσμιες αγορές. Αιτίες φυσικά το απαράμιλλο και μοναδικό στυλ Classic Enduro, η εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά του μοντέλου και ο ανόθευτος Moto Guzzi χαρακτήρας που κοσμεί  μια μοτοσυκλέτα σχεδιασμένη να ικανοποιεί. Τώρα η Moto Guzzi σας προσφέρει την δυνατότητα να απολαύσετε ακόμα πιο εύκολα τις τουριστικές αρετές του Moto Guzzi V85TT, κάνοντας σας δώρο πακέτο αξεσουάρ αξίας 1.330 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο πακέτων αξεσουάρ, Enduro και Touring, ανάλογα με τις ταξιδιωτικές και όχι μόνο προτιμήσεις σας. Δείτε τι αναφέρει και η ίδια η Moto Guzzi, στο δελτίο τύπου της για την προσφορά:

ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ 31/3/2020 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗ MOTO GUZZI V85 TT ΜΕ ΔΩΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΙΑΣ ΕΩΣ 1330 ΕΥΡΩ.

Η V85 TT, η πρώτη και μοναδική Classic Enduro, αποτελεί την ιδανική σύνθεση μεταξύ δύο αντιφατικών κόσμων: της λειτουργικότητας των enduro και της κομψότητας των κλασικών γραμμών. Αν αγαπάς το ταξίδι αλλά και την εκλεπτυσμένη αισθητική, η V85 TT είναι η ιδανική επιλογή.

Τώρα μαζί με τη V85 TT επιλέγεις το δώρο σου, μεταξύ των δύο προσφερόμενων πακέτων:
  • Πακέτο Enduro: πλαϊνές βαλίτσες urban, κεντρικό σταντ, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, συναγερμός με κιτ εγκατάστασης
  • Πακέτο Touring: παρμπρίζ touring, βαλιτσάκι πίσω αλουμινίου 48 lt, θερμαινόμενες χειρολαβές, πλατφόρμα πολυμέσων MOTO GUZZI MIA με κιτ εγκατάστασης
Επιπλέον η V85 TT, όπως και όλες οι μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, προσφέρεται με σημαντικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζουν ξέγνοιαστα χιλιόμετρα αλλά και υψηλή αξία μεταπώλησης: 4 χρόνια εγγύηση (με δώρο τη 2ετή επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης) και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

Ανακαλύψτε την προσφορά σε ένα σημείο πώλησης Moto Guzzi