net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μόνο στις αμερικανικές πίστες και...σε φωτογραφίες θα θαυμάσουμε την Harley-Davidson XG750R, αφού κατασκευάστηκε αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση!

Harley-Davidson XG750R: Μοναδική flat tracker!

Μια νέα flat tracker μοτοσυκλέτα που αποκάλυψε η Harley Davidson, που σηματοδοτεί την επιστροφή της εταιρείας στα flat tracker μετά από περισσότερα από 40 χρόνια!

 
Στην αποκάλυψη μιας ειδικής flat tracker μοτοσυκλετας προχώρησε η Harley Davidson, με την παρουσίαση αυτού του πανέμορφου μοντέλου. Η εταιρεία συνοδεύει την μοτοσυκλέτα με την δήλωση που εξηγεί τον λόγο ύπαρξής της-πρόκειται για ένα ειδικό μοντέλο, που θα συμμετέχει στον αγώνα AMA Pro Flat Track Springfield mile, στο Illinois αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Πρόκειται για την XG750R, την πρώτη αγωνιστική flat tracker μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson, μετά από 44 χρόνια! Το μοντέλο θα φέρει –φυσικά- δικύλινδρο κινητήρα, με κυβισμό στα 750 κ.εκ. ο οποίος έχει ρυθμιστεί για μεγαλύτερη ισχύ, σύμφωνα με την Harley-Davidson. Εντύπωση προκαλεί και η...παντελής απουσία εμπρός φρένου! 

O αγωνιστικός διευθυντής της εταιρείας, Kris Schoonover, δήλωσε για τη μοτοσυκλέτα: "Μετά από δεκαετίες επιτυχίας στις πίστες flat-track με την XR750, ήρθε η ώρα να αναπτύξουμε την επόμενη γενιά, που θα συμμετέχει σε ένα από τα καλύτερα αθλήματα του κόσμου. Η XG750R έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες στις δοκιμές της αλλά και σε αγώνες που ήδη έχουν γίνει, και αισθανόμαστε υπέροχα για αυτό."

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία πρόθεση για κυκλοφορία αυτής της μοτοσυκλέτας στην αγορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε! Λίγο κρίμα, δεν νομίζετε; 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ