Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για το Scooter Festival & Electric Bike Show 2019

Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για το Scooter Festival

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Scooter Festival και διεκδικήστε μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις που θα κληρωθούν! Δείτε πως θα λάβετε μέρος κάνοντας κλικ εδώ…

Η στιγμή της μεγάλης έκθεσης Scooter Festival & Electric Bike Show 2019 πλησιάζει: Σύγχρονα και κλασικά μοντέλα scooters, αλλά και ηλεκτροκίνητα μοντέλα, θα γεμίσουν και πάλι το παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο γκάζι. Θέλετε να είστε και εσείς εκεί; Σαφώς και θέλετε, το ξέρουμε. Για αυτό μη χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για το Festival μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό!

Συνολικά 50 διπλές προσκλήσεις θα κληρωθούν σε 50 τυχερούς, οι οποίοι θα απολαύσουν μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, δωρεάν είσοδο στον χώρο της έκθεσης του Scooter Festival & Electric Bike Show 2019.

Για να λάβετε μέρος πρέπει να κάνετε τα εξής:
  1. Κάντε like στην σελίδα του Mototriti, στο Facebook.
  2. Κάντε share το post του διαγωνισμού
  3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού (κάντε κλικ εδώ)
  4. Κάντε ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού στο Facebook ώστε να μπορέσουμε να σας ειδοποιήσουμε.
Η κλήρωση για τους 50 νικητές θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο mototriti.gr.

Το Moto Τρίτη είναι χορηγός επικοινωνίας του Scooter Festival & Electric Bike Show 2019 και θα είμαστε εκεί, στο περίπτερο μας, για να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε, δωρεάν, ένα από τα σημαντικότερα μοτοσυκλετιστικά event της χρονιάς!