Με αέρα Dakar η Keeway μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των μεσαίων Adventure
Με αέρα Dakar η Keeway μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των μεσαίων Adventure
  • Με αέρα Dakar η Keeway μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των μεσαίων Adventure
  • Με αέρα Dakar η Keeway μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των μεσαίων Adventure

Με αέρα Dakar η Keeway μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των μεσαίων Adventure

Μονοκύλινδρος κινητήρας 449cc μέγιστης απόδοσης 44 ίππων.
Τροχοί 21 και 18 ιντσών για να μην κολλήσει πουθενά.
Σχεδιασμός που παραπέμπει σε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Dakar.
Το ερώτημα είναι αν θα το δούμε στην Ευρώπη.

Μονοκύλινδρος κινητήρας 449cc μέγιστης απόδοσης 44 ίππων

Η κατηγορία των μεσαίων adventure καθιστά τον εγκλιματισμό του μέσου αναβάτη με την χωμάτινη οδήγηση μία πιο ευχάριστη και εύκολη εμπειρία. Αυτός είναι και ο σκοπός της Keeway με το νέο TX450R, το οποίο εξοπλίζεται με έναν μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα 449cc με μέγιστη ισχύ 44 αλόγων στις 8.000 σαλ και μία ροπή της τάξης των 38Nm, ο οποίος συνεργάζεται με εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.
 

Τροχοί 21 και 18 ιντσών για να μην κολλήσει πουθενά

Οι διαστάσεις των τροχών είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 πίσω και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα Pirelli RallyCross MT21 που προδιαθέτουν για "σκληροτράχηλες" καταστάσεις. Το αλουμινένιο πλαισίο συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι Fast-Race, ενώ η monoshock ανάρτηση πίσω με προοδευτική απόσβεση έχει διαδρομή 280χλστ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδιασμός που παραπέμπει σε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Dakar

Έχουμε συνηθίσει πλέον αυτού του είδους τον σχεδιασμό στις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας, η εκδοχή της Keeway όμως είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για το μάτι με γραφικά που θυμίζουν αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Εφοδιάζεται μάλιστα με τρία διαφορετικά δοχεία καυσίμου για να διατηρείται η βέλτιστη κατανομή του βάρους της.
 

Το ερώτημα είναι αν θα το δούμε στην Ευρώπη

Ακολουθώντας την τάση της εποχής με την κατηγορία των μικρομεσαίων adventure να αποκτά ολοένα και περισσότερο κοινό, εταιρείες όπως η CFMOTO με το νέο 450MT, η Kove με το 450 Rally, η Royal Enfield με το Himalayan και τώρα η Keeway με το TX450R τράβηξαν τα βλέμματα στην διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας της EICMA στο Μιλάνο. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν η Keeway σκοπεύει να φέρει το νέο TX450R στην Ευρώπη, όμως με έναν σχεδιασμό "γοητευτικό" για τη δύση, οι δείκτες μας δίνουν "ηχηρές" ελπίδες για τον ερχομό του.