net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η R nineT της Diamond Atelier. Το επίπεδο της δουλειάς είναι προφανές.

Εντυπωσιακή εμφάνιση με πολύ χαμηλωμένα clip-on και έντονη χρωματική αντίθεση από το κυπαρρισί και το μαύρο.

Η εξάτμιση είναι χειροποίητη, το ίδιο και η ουρά.

Το τεπόζιτο είναι και αυτό χειροποίητο, ενώ τα σήματα επάνω του είναι φτιαγμένα από ασήμι!

Προσοχή μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Μαυροπράσινο διαμάντι

Μια εντυπωσιακή μετατροπή πάνω σε ένα BMW R nineT, το οποίο βάφτηκε στα χρώματα του μαύρου και του κυπαρρισί και απέκτησε χειροποίητα κομμάτια, αλλά και ένα πραγματικό διαμάντι να το κοσμεί!

 
Η BMW R nineT είναι μια μοτοσυκλέτα κλασικής αισθητικής, που ξεχωρίζει για την ρετρό εμφάνισή της πάνω σε μοντέρνα μηχανολογική υλοποίηση. Παρά το γεγονός ότι ήδη, αυτό καθεαυτό, αποτελεί ένα μοντέλο με αέρα custom, για τους Γερμανούς βελτιωτές του Diamond Atelier και την εταιρεία αθλητικών ειδών Κ1Χ δεν ήταν  αρκετό. Το αποτέλεσμα; Μια επιβλητική μετατροπή! 

Η Κ1Χ, με την ευκαιρία της παρουσίασης της νέας της συλλογής προϊόντων «Core», προσέγγισε την Diamond Atelier και ζήτησε μια μοτοσυκλέτα που θα αιχμαλωτίσει τα βλέμματα όλου του κόσμου. Με αφετηρία την μοτοσυκλέτα της BMW, ο βελτιωτικός οίκος δημιούργησε ένα έργο τέχνης. 

Το τεπόζιτο της μοτοσυκλέτας είναι χειροποίητο και κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ οι εισαγωγές αέρα τροποποιήθηκαν με στόχο την καλύτερη απόδοση. Τα σήματα της Κ1Χ στο ρεζερβουάρ είναι κομμένα σε ασήμι, ενώ η επιβλητική ουρά, η οποία φιλοξενεί την χειροποίητη σκούρα πράσινη σέλα, είναι ένα κομμάτι αλουμινίου που παίζει ρόλο λασπωτήρα, ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί μέρος των ηλεκτρονικών της μοτοσυκλέτας. 

Η μοτοσυκλέτα έχει βαφτεί σε κυπαρρισί και γυαλιστερό μαύρο, ενώ οι λευκές λεπτομέρειες και γραμμώσεις είναι βαμμένες με το χέρι! Εντύπωση προκαλεί και το διαμάντι των 0,17 καρατίων, που έχει τοποθετηθεί στην άνω τιμονόπλακα! 

Εντυπωσιακό σε εμφάνιση, το μοντέλο δεν πάει πίσω και σε επιδόσεις: μια νέα χειροποίητη εξάτμιση με τελικό Spark GP,  slick ελαστικά και επαναπρογραμματισμένους χάρτες ψεκασμούς και ανάφλεξης, η συγκεκριμένη R nine T έχει το ίδιο εντυπωσιακές επιδόσεις με την εμφάνισή της! Στην μοτοσυκλέτα έχουν τοποθετηθεί επίσης σωλήνες φρένων υψηλής πίεσης, ενώ οι αναρτήσεις έρχονται από την Wilbers και είναι εντελώς νέες, εμπρός και πίσω! 

Φυσικά, καθώς η μοτοσυκλέτα αυτή έχει ως απώτερο σκοπό τον εντυπωσιασμό, στοιχεία-κλειδιά που οδηγούν σε αυτόν δεν αφαιρέθηκαν. Έτσι, ενώ η μοτοσυκλέτα απέκτησε κλασική εμφάνιση, οι βελτιωτές πρόσθεσαν και μια καθ’όλα εντυπωσιακή πινελιά: Την δυνατότητα εκκίνησης από απόσταση, με τηλεχειριστήριο! 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ