Kymco Xciting S 400: Ο καθημερινός σου πύραυλος

Με δυνατό κινητήρα, εξελιγμένο πλαίσιο και την πρωτοποριακή τεχνολογία Noodoe, το νέο Xciting σε βάζει στο πνεύμα του νικητή.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Οι σχεδιαστές έπραξαν σωστά, γεμίζοντας το scooter με έντονες γωνίες και προεξοχές, που εκπέμπουν τον απαιτούμενο δυναμισμό. Όλα τα φωτιστικά είναι τύπου LED. Μάλιστα, το S 400 είναι το πρώτο scooter που φέρει πιστοποιημένο σύστημα φώτων ημέρας DRL. Στον φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο των 42 λίτρων κάτω από τη σέλα, χωρούν με άνεση ένα full face κράνος και αρκετά μικροαντικείμενα, ενώ τα δύο ντουλαπάκια στο εσωτερικό της ποδιάς, παρέχουν επιπλέον χώρο, αλλά και θύρα USB 12 Volt για την φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.
 
Η ζελατίνα ρυθμίζεται σε 5 προκαθορισμένες θέσεις, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού στη βάση στήριξης και την ταυτόχρονη  χρήση των χεριών. Η τεχνολογικά προηγμένη πλατφόρμα διασύνδεσης με smartphone Noodoe, διαθέτει απίστευτα πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και πλοήγηση με GPS.

Διαβάστε την δοκιμή του KYMCO XCiting-S 400 με ένα κλικ εδώ


Ο υγρόψυκτος κινητήρας των 399 κυβικών εκατοστών ανήκει στη νέα γενιά G5 και παρόλο που η ιπποδύναμη παρέμεινε στα ίδια επίπεδα των 36 ίππων στις 7.500σ.α.λ., η ροπή έχει αυξηθεί σε όλο το φάσμα, με τη μέγιστη τιμή της να ανέρχεται στα 3,9 kg-m στις 6.000σ.α.λ. Οι επιταχύνσεις, ακόμα και με συνεπιβάτη στη σέλα, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, ενώ ακόμα και όταν οι στροφές ανεβαίνουν, η δύναμη δεν σε εγκαταλείπει, έχοντας περιθώριο για προσπεράσεις.
 
Γνήσιο GT Scooter θα καλύψει μεγάλες αποστάσεις,  με άριστη προστασία από τον αέρα,  ενώ όταν η διαδρομή περιλαμβάνει στροφές, το Xciting στοιχειοθετεί τη δική του απολαυστική ιστορία. Το καλοστημένο πλαίσιο δείχνει να αντέχει,  σε ό,τι διαδικασία και αν το υποβάλεις και  τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά δίνουν απίστευτη σταθερότητα, πρόσφυση και μεγάλες γωνίες κλίσης, έως 42 μοίρες, μέσα στη στροφή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ