Κυκλοφορεί το νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη

20 παρουσιάσεις νέων μοντέλων για το 2021, σε ένα μόνο τεύχος και… πολλά πολλά ακόμη: Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο, ηλεκτρονικό μας τεύχος που κυκλοφορεί.

Το νέο τεύχος του ηλεκτρονικού μας περιοδικού, Net.Triti, κυκλοφορεί γεμάτο με ύλη και υποδέχεται το «κύμα» παρουσιάσεων νέων μοντέλων του 2021. Οι εταιρείες βρίσκονται στην φάση των αποκαλύψεων όλων των νέων μοντέλων και εμείς είμαστε εδώ για να σας τις παρουσιάσουμε «τη στιγμή που γίνονται», στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μας τεύχος.
 
Διαβάστε εντελώς δωρεάν, το νέο μας ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη, μέσα από την διαδραστική πλατφόρμα του net.mototriti.gr ή κατεβάστε το σε μορφή PDF και διαβάστε το όπου και αν βρίσκεστε, ακόμα και αν δεν έχετε πρόσβαση στο Internet.
 
Στο νέο μας τεύχος, θα βρείτε:
  • Παρουσιάσεις 20 νέων μοντέλων: Το 2021 είναι εδώ! Παρουσιάζουμε όχι 1 η 2, αλλά 20 νέα μοντέλα που επιβεβαιώθηκαν από τις εταιρείες και σας λέμε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.
  • Δοκιμή – Voge 300DS: Η Voge ανοίγει τα φτερά της στην αγορά μας παρουσιάζοντας ένα ακόμα μοντέλο περιπέτειας: Το δοκιμάζουμε και σας αποκαλύπτουμε κάθε πτυχή του.
  • Δοκιμή – ESF S-4: Με το πλεονέκτημα των διπλών μπαταριών και έναν εύχρηστο, προσωπικό χαρακτήρα, το ESF S-4 είναι μια ακόμα πρόταση της εταιρείας στην νέα πραγματικότητα. Πόσο καλό είναι στο δρόμο; Δείτε στις σελίδες μας.
  • Αγοραστικό – Τα καλύτερα Adventure για Α2 δίπλωμα: Έχεις το «μεσαίο» δίπλωμα μοτοσυκλέτα και θέλεις περιπέτεια; Κανένα πρόβλημα! Το ειδικό μας αφιέρωμα θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την πιο κατάλληλη για σένα.
  • Όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε ακόμα στην ειδική έκδοση για αξεσουάρ και ανταλλακτικά
  • Test εξοπλισμού: Δοκιμάζουμε το κράνος Airoh Commander
  • Tips και συμβουλές: Πως φαίνεται η εμπειρία στην μοτοσυκλέτα – Πώς να «στρίψεις» με scooter – Μάθε τα πάντα για τα μπουζί – Πώς να μην σου θολώσει ποτέ ξανά η ζελατίνα του κράνους σου
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς.
Και φυσικά, με το Net Τρίτη συνδέεσαι άμεσα και εύκολα, με τους τιμοκαταλόγους Moto Τρίτη, τους πιο ενημερωμένους καταλόγους δικύκλων στην ελληνική αγορά.

Η ψηφιακή έκδοση του MotoΤρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!