net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με νέα όργανα, με δυνατότητα συγχρονισμού και Bluetooth, πιθανότατα έρχεται το νέο KTM 390 Duke.

Και άλλες πληροφορίες

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον μεσαίου κυβισμού «Δούκα» της KTM, τον οποίο θα δούμε να κυκλοφορεί στις αγορές το 2017.

 
Μέσα από ποικίλες ειδήσεις σχετικά με το νέο KTM Duke 390, μάθαμε και λίγα ακόμη σχετικά με τον εξοπλισμό του. Όπως μαθαίνουμε, το μοντέλο θα φέρει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, τόσο στα ηλεκτρονικά όσο και στα μηχανικά του.
Μια πληροφορία που ακούγεται έντονα είναι ότι το μοντέλο θα φέρει έγχρωμη οθόνη TFT ως πίνακα οργάνων, η οποία θα μπορεί να συγχρονιστεί με smartphones μέσω Bluetooth. Αυτό θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο πληροφόρησης για τον αναβάτη, ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το κινητό του ως βάση δεδομένων της μοτοσυκλέτας ή ακόμη και να προβάλλει συγκεκριμένες εφαρμογές, στην οθόνη του Duke.

Επιπλέον, οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μιλούν για μια νέα εμπρός ανάρτηση από την WP,  η οποία θα εξοπλίσει την μοτοσυκλέτα. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα πηρούνι το οποίο θα ρυθμίζεται σε επαναφορά από το ένα καλάμι και σε συμπίεση από το άλλο, στοιχείο που βλέπουμε σε πάρα πολλά πηρούνια, σήμερα. Επίσης, η μοτοσυκλέτα αναμένεται να φέρει riding modes και ABS δύο καναλιών.

Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση EICMA, στο Μιλάνο, ενώ στις αγορές το περιμένουμε το 2017. 
 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ