• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

KTM 250 Adventure: Επωφελήσου της ειδικής τιμής προ-παραγγελιών!

Ακολουθήστε μας στο instagram και κερδίστε ένα κράνος LS2 Storm FF800

Τώρα στην Delta Motorcycles μπορείς να κερδίσεις σημαντική έκπτωση μέσω προπαραγγελίας, για το νέο adventure μοντέλο της ΚΤΜ. Διάβασε εδώ όσα θες να ξέρεις για αυτό και δες πως θα το αποκτήσεις πρώτος!

Δεν χρειάζεται να περιμένεις το 2021, πήγαινε τώρα στην Delta Motorcycles και με μια σύντομη διαδικασία, κάνε προ-παραγγελία της δικιάς σου KTM 250 ADVENTURE.

Επωφελήσου της ειδικής τιμής προ-παραγγελιών στα 4.790 ευρώ!

Η διαδικασία προ-παραγγελιών ξεκινά 09/11/2020 και θα ολοκληρωθεί τέλος του έτους, οπότε η τιμή του μοντέλου θα διαμορφωθεί στην προτεινόμενη λιανική των 5.190 ευρώ για το υπόλοιπο τους έτους.

Οι παραδόσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021!!Η KTM 250 ADVENTURE υιοθετεί τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά των μεγαλύτερων μοντέλων της γκάμας διαθέτοντας το κορυφαίο μονοκύλινδρο κινητήρα των 248 κυβικών ο οποίος παράγει 30 ίππους και 24NΜ ροπής, ενώ παράλληλα πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές EURO5.

Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός της Dell¶Orto προσφέρει εξαιρετική γραμμικότητα στην απόδοση διευκολύνοντας των αρχάριο αναβάτη ενώ παράλληλα θα ενθουσιάσει και τους έμπειρους με την συνολική απόδοση του. Σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 14.5 λίτρων η νέα 250 ADVENTURE διαθέτει αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα!

Το μοντέλο του 2021 είναι εξοπλισμένο με τις κορυφαίες αναρτήσεις WP APEX οι οποίες διατηρούν τις ίδιες διαδρομές με το 390. Το αμορτισέρ έχει διαδρομή 177 χιλιοστά και ρυθμίζει ως προς την προφόρτηση ελατηρίου ενώ εμπρός συναντάμε ένα ανεστραμμένο σύστημα 43 χιλιοστών με διαδρομή 170 χιλιοστά. Οι κορυφαίες αναρτήσεις λειτουργούν σε συνεργασία με τους τροχούς 19 και 17 ιντσών, για να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα ανταπεξέλθει με ευκολία σε όλες τις συνθήκες.

Τα κορυφαία φρένα της BYBRE (θυγατρική της Brembo) εξοπλίζουν και την KTM 250 ADVENTURE με μια δισκόπλακα εμπρός 320 χιλιοστών  και τετραπίστονη ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα και πίσω με δισκόπλακα 230 χιλιοστών και διπίστονη δαγκάνα. Η τεχνολογία της Bosch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και είναι εκεί με την δικάναλη μονάδα ABS 9.1MB.