Transalp και Hornet παίζει να επιστρέψουν και σίγουρα, θα διαφέρουν αρκετά από αυτά που ξέραμε!

Honda: Ίσως έρχονται νέο Transalp και Hornet 750!

Σε τακτικές τύπου… Yamaha! Φήμες για δύο ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες αλλά με… γνώριμα ονόματα από την Honda, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά, για τα Hornet και Transalp της Honda: Πρόκειται για δύο ονόματα με μεγάλη ιστορική σημασία για την εταιρεία και δύο μοντέλα που είχαν γίνει ανάρπαστα στην εποχή τους. Λέτε να επιστρέψουν; Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες…

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Πιο συγκεκριμένα, ξανά εμφανίστηκαν οι φήμες που κρατάνε πλέον… 5 και παραπάνω χρόνια, για την επιστροφή του Transalp. Αυτό δεν είναι κάτι εντελώς νέο πια, όμως σύμφωνα με φήμες, και μια νέα μοτοσυκλέτα ονόματι Hornet ετοιμάζεται από την Honda!
 
Κοινό σημείο των δύο μοντέλων θα είναι ο κινητήρας, ο οποίος θα είναι καινούργιος στα 750 κυβικά και όχι όμοιος ή παρόμοιος με αυτόν του NC750. Και αυτό για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων η ανάγκη για περισσότερη ισχύ από τους 59 ίππους της μονάδας του NC, αλλά και την δυνατότητα χρήσης του σε περισσότερες από μία μοτοσυκλέτες.
 
Και εδώ έρχεται η επόμενη πληροφορία-κλειδί, που κυκλοφόρησε στα διεθνή μέσα: Ότι η Honda «μαγειρεύει» το νέο Hornet 750, που θα φέρει τον καινούργιο δικύλινδρο κινητήρα. Αν η είδηση σας θυμίζει… MT-07 και Tenere 700 από την Yamaha, φυσικά και δεν είστε οι μόνοι: Η φιλοσοφία «πλατφόρμας» ακολουθείται από όλο και περισσότερους κατασκευαστές έχοντας δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία ενδιαφερουσών μοτοσυκλετών.

Κάπως έτσι δηλαδή, το νέο Hornet 750 θα είναι άμεσος ανταγωνιστής του MT-07, ενώ το Transalp θα κοιτά στα μάτια το Tenere 700… Μείνετε συντονισμένοι, για περισσότερα.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »