Emoov JSM1

    Emoov JSM1

    Το JSMαπό την EMOOV by Eurolamp είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα 7000W που αποδίδει 165 Nm ροπής, οπότε οι έντονες ανηφόρες και οι βόλτες με δεύτερο άτομο δεν αποτελούν πρόβλημα. Διαθέτει 3 mode λειτουργίας που αλλάζουν την απόκριση του γκαζιού και την τελική ταχύτητα, ενώ πολύ χρήσιμη στο παρκάρισμα είναι η όπισθεν. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 115 χιλιόμετρα την ώρα και το μέγιστο φορτίο έλξης τα 150 κιλά. Η αυτονομία του φτάνει τα 170 χιλιόμετρα χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 72V / 115 Ah της εταιρείας CATL (προμηθευτής και της αυτοκινητοβιομηχανίας των Tesla), ενώ καταφέρνει σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα, το 85% φόρτισης σε μόλις 2,5 ώρες και πλήρη φόρτιση σε 4 - 5 ώρες, με τον φορτιστή που διαθέτει. Το συνολικό του βάρος, συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας, είναι 158 κιλά κάνοντάς το ευέλικτο και εύκολο στον χειρισμό του.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »




    Οι τροχοί του JSM1 είναι 13 ιντσών και οι διαστάσεις των ελαστικών είναι 110/70-13 για το εμπρός και 130/60 – 13 για πίσω. Διαθέτει δισκόφρενα εμπρός και πίσω εποπτευόμενα από ABS για μεγαλύτερη ασφάλεια στους ολισθηρούς δρόμους. Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω.



    Τα φωτιστικά σώματα του JSMείναι LED με χαρακτηριστικό, εμπρόσθιο προβολέα που εκφράζει το άγριο και επιβλητικό ύφος του, αλλά και τις δυνατές γραμμές του κοστουμιού του. Η μεταφορά των ενδείξεων της μοτοσυκλέτας προς τον αναβάτη γίνεται μέσω οθόνης LCD ενώ έχει την δυνατότητα διασύνδεσης με smartphone τηλέφωνο, μέσω Bluetooth σε ειδικό app της εταιρίας, επιτρέποντας έτσι την δορυφορική πλοήγηση GPS. Στον standard εξοπλισμό του βρίσκεται και το κεντρικό εκτός από το πλαϊνό σταντ.

    Η τιμή του είναι 5.890 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε κινητήρα και μπαταρία.

    Σελίδα 1Ηλεκτρικά scooter που βγαίνουν εθνική και κάνουν 150 χιλιόμετρα
    Σελίδα 2Ecooter E5 High Performance
    Σελίδα 3EFUN Tiger ABS PRO
    Σελίδα 4Emoov JSM1
    Σελίδα 5E-RIDE ER-MAX 130
    Σελίδα 6RAY 7.7
    Σελίδα 7Tinbot F8 Dual Range

    ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

    EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης