Αυτή είναι η κλειδαριά Skunklock.

Αυτή η κλειδαριά σου προκαλεί εμετό αν πας να την παραβιάσεις!

Αυτή η κλειδαριά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, περικλείει ένα χημικό που προκαλεί βίαιη αντίδραση στον οργανισμό του υποψήφιου κακοποιού! Συμφωνείτε με τέτοιες πρακτικές ή… τραβάμε το σχοινί; Δείτε περισσότερα.

Δυστυχώς, οι κλοπές μοτοσυκλετών αλλά και ποδηλάτων είναι ένα φαινόμενο σε έξαρση σε πολλά μέρη παγκοσμίως. Με πολλά δίκυκλα να ασφαλίζονται σε πολλές περιπτώσεις, μόνο από μια κλειδαριά-πέταλο, πολλοί κακοποιοί δεν πτοούνται κόβοντας τις κλειδαριές. Ωστόσο, μια εταιρεία έχει να προτείνει μια πολύ διαφορετική και… επιθετική λύση για την αποτροπή μιας κλοπής.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Μιλάμε για την Skunklock, η οποία παρουσίασε την ομώνυμη κλειδαριά-πέταλο που φέρει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Μέσα στο πέταλο , βρίσκεται υπό πίεση μια μη-τοξική ουσία, η οποία όμως προκαλεί βίαιες αντιδράσεις στο σώμα του κακοποιού όπως εμετό, παρεμπόδιση της όρασης και προσωρινές δυσκολίες στην αναπνοή. Η ουσία ελευθερώνεται αν κάποιος κόψει το πέταλο της κλειδαριάς (μια συνηθισμένη καταστρεπτική επίθεση) και, σύμφωνα με την εταιρεία, έχει απολύτως νόμιμη σύνθεση.
 
Όπως είναι φυσικό, η παρουσίαση του προϊόντος έχει προκαλέσει αντιδράσεις και από τα δύο άκρα: Από την μία, οι κάτοχοι δικύκλων και δη οι παθόντες, που έχουν δει τις περιουσίες τους να εξαφανίζονται και σε πολλές περιπτώσεις, την αστυνομία να μην κάνει τίποτα απολύτως, συμφωνούν στα επιθετικά αποτρεπτικά μέτρα. Από την άλλη, υπάρχει ο κίνδυνος για νομικά μπλεξίματα, σε περίπτωση που ο κακοποιός υποστεί περαιτέρω σωματικές βλάβες από την «χημική επίθεση» της κλειδαριάς και προχωρήσει σε μηνύσεις! Για αυτό πολλά διεθνή μέσα στο εξωτερικό, έχουν συμβουλεύσει ήδη τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με έναν δικηγόρο, αν θέλουν να προστατεύσουν έτσι το όχημα τους…

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Καλό αυτό, και να σε κλέβουν και να σου κάνουν μήνυση από πάνω γιατί δεν τους αφήνεις να κάνουν τη δουλίτσα τους ανενόχλητοι! Ήθελα να ξερα ποιός δικαστής θα δικαιώσει τον κλέφτη

      7