Η βράβευση της Kymco ως μάρκα με το καλύτερο marketing

Μια μεγάλη διάκριση για την Kymco στην Ελλάδα μέσω του θεσμού Best Moto 2021, η Kymco ήταν η εταιρεία με την μεγαλύτερη αύξηση στην απήχηση της ανάμεσα απο όλες τις μάρκες για το 2020. 

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το τμήμα marketing της Kymco σημειώνει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια έχοντας καταφέρει να εμφυσήσει τη νέα  φιλοσοφία της εταιρείας στην αγορά δικύκλου και καθιερώνοντας την στην συνείδηση του ελληνικού κοινού μοτοσυκλέτας.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, η Kymco το 2020 σημείωσε 85% αύξηση στην απήχηση (και την διείσδυση ) σε όλες (τις μετρήσιμες) διαφημίσεις της σε σχέση με την περσινή χρονιά, κάτι που αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα αν αναλογιστούμε ότι το 2019 είχε και πάλι αύξηση κατά 115% !!! Αυτό είναι ένα μοναδικό στατιστικό που την ξεχώρισε από όλες τις υπόλοιπες εταιρείες.
Οι μετρήσεις έχουν καταγραφεί από ανεξάρτητους πιστοποιημένους κώδικες μέτρησης Adman Phaistos Network πανελλαδικά.

Από τη δεκαετία του 1960 ως και σήμερα η Kymco συνιστά ένα παράδειγμα προς μίμηση, με διαρκώς διευρυνόμενη γκάμα, εξαιρετικό όνομα παγκοσμίως και αμέτρητες εμπορικές επιτυχίες. Ας τη γνωρίσουμε από πιο κοντά. Η συνεχής εξέλιξη της Kymco τα τελευταία χρόνια είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Μια εταιρεία που έχει επενδύσει στην τεχνολογία και έχει καταφέρει να προσφέρει στους αναβάτες σύγχρονα, άρτια εξοπλισμένα και ποιοτικά scooter. Τώρα κάνει ένα βήμα παραπέρα, παρουσιάζοντας ένα scooter τριών τροχών και πολλαπλών δυνατοτήτων, ενώ επενδύει δυναμικά στο κεφάλαιο ηλεκτροκίνηση με την πρώτη της μοτοσυκλέτα της να είναι γεγονός.

Η Κυρία Μαρία Ροτσάκη, Marketing Manager της Mototrend (KYMCO-VOGE ) δήλωσε:

"Το συγκεκριμένο βραβείο ήρθε σαν επιβράβευση όλων των προσπαθειών που έχουμε καταβάλει τον τελευταίο χρόνο. Είναι μεγάλη μας τιμή και νιώθουμε υπερήφανοι που ένα Μέσο, όπως είναι το MOTO ΤΡΙΤΗ, που έχει γράψει Ιστορία στην μηχανοκίνηση, μας απένειμε αυτό το βραβείο. Η συγκεκριμένη βράβευση μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, με στόχο να βρισκόμαστε συνέχεια στα υψηλότερα επίπεδα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Ως Mototrend, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια."

*Η βράβευση έγινε ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας