net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο Downtown 350i έρχεται να ταράξει τα νερά της αγοράς.

Το εξουσιοδοτημένο σέρβις της KYMCO έχει όλα τα εχέγγυα να σας κρατήσει ικανοποιημένους και ασφαλείς για πάντα.

Μοντέλα όπως το νέο K-XCT 300 έχουν χαρίσει στην KYMCO μια ισχυρή θέση στην αγορά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η KYMCO κατέχει σχεδόν τη μισή αγορά ATV στην Ελλάδα.

Γνωρίστε την KYMCO

Από τη δεκαετία του 1960 ως και σήμερα η Kymco συνιστά ένα παράδειγμα προς μίμηση, με διαρκώς διευρυνόμενη γκάμα, εξαιρετικό όνομα παγκοσμίως και αμέτρητες εμπορικές επιτυχίες. Ας τη γνωρίσουμε από πιο κοντά.

 
Η KYMCO ξεκίνησε την ιστορία της ως κατασκευάστρια scooter και μοτοσικλετών την 1η Ιουνίου του 1963, έχοντας προηγουμένως διακόψει τη συνεργασία με τη Honda στην κατασκευή ανταλλακτικών.

Επτά χρόνια αργότερα η πρώτη μονάδα παραγωγής της ολοκληρώνεται στην Ταϊβάν, για να ακολουθήσει ένα δεύτερο εργοστάσιο μια επταετία αργότερα. Το 1978 η KYMCO παράγει ήδη 500.000 δίκυκλα ετησίως, ποσότητα που θα διπλασιαστεί μέσα σε πέντε χρόνια. Στην φρενήρη ανάπτυξη των δεκαετιών του 1980 και 1990 η KYMCO προβαίνει σε εξαγορές μικρότερων κατασκευαστριών όπως λ.χ. οι κινέζικες Hunan Kwang Nan Motor και ChangZhou Kwang Yang Motor, διευρύνοντας διαρκώς τις παραγωγικές της δυνατότητες. Ως το 1998 η συνολική ικανότητα της KYMCO φτάνει στα έξι εκατομμύρια δίκυκλα και ATV!

Παράλληλα, επενδύοντας στην τεχνολογική έρευνα και εξέλιξη, η KYMCO παρουσιάζει το πρώτο της ηλεκτρικό scooter μόλις το 1999.

Η νέα χιλιετία βρίσκει την KYMCO σε ηγετική θέση στον χώρο των scooters. Δεν είναι τυχαίο που το 2008 η BMW επιλέγει τη συγκεκριμένη εταιρεία για να της αναθέσει την κατασκευή του G450X, δηλαδή του αγωνιστικού της Enduro για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Την ίδια εποχή η συνεργασία με τους Γερμανούς αναπτύσσεται με την υιοθέτηση του Super 8 ως paddock scooter για την εργοστασιακή ομάδα της BMW στο WSBK.
Πριν μερικούς μήνες αυτού του είδους η συνεργασία επανήλθε στο προσκήνιο για την KYMCO, καθώς φέτος το Agility 16+ είναι το επίσημο paddock scooter για τις αγωνιστικές ομάδες της Ducati τόσο σε MotoGP όσο και σε WSBK.

Παράλληλα, μια νέα σελίδα άνοιξε πρόπερσι για την Ταϊβανέζικη εταιρεία με τη συνεργασία της με την Kawasaki, σύμφωνα με την οποία το Downtown 300 αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία εξελίσσεται το πρώτο scooter της ιαπωνικής εταιρείας, το Kawasaki J300.

Προσφέροντας μια πλήρη γκάμα μοντέλων για κάθε γούστο και όλα τα βαλάντια, η KYMCO στην Ελλάδα βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις δημοφιλέστερες εταιρείες. Φέτος διατηρείται στην κορυφαία πεντάδα της αγοράς, πάνω από σπουδαίες επώνυμες εταιρείες, με μερίδιο αγοράς που φλερτάρει με το εντυπωσιακό 12%. Η επιτυχία της είναι πολλαπλάσια στην αγορά των ATV, όπου το μερίδιό της στο πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς έφτασε στο εντυπωσιακότατο 49,18%!

DEALERS

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ