Φτιάξε την μίνι Vespa σου από μέταλλο!

Δείτε τα αξιοθαύμαστα μοντέλα της Iconx, τα οποία περιλαμβάνουν και την κλασική, αυθεντική Vespa και όχι μόνο! Πως σας φαίνεται;

Οι μοτοσυκλετιστές δεν έχουν πάθος μόνο με τις πραγματικές μοτοσυκλέτες. Πάρα πολλοί αναβάτες αρέσκονται στην συλλογή στατικών μοντέλων σε κλίμακα και η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά είναι πραγματικά τεράστια. Μια από τις εταιρείες που ασχολείται με το χώρο είναι και η αμερικανική IconX, που φτιάχνει μοντέλα από φύλλο μετάλλου τα οποία συναρμολογούνται διπλώνοντας και εφαρμόζοντας τα αντίστοιχα τμήματα.

Στον κατάλογο της IconX, περιλαμβάνονται και 3 άμεσα αναγνωρίσιμα μοντέλα μοτοσυκλετών: H κλασική Vespa 125, η μοντέρνα Vespa Primavera 150, αλλά και μια πολύ διαφορετική μοτό, η Kawasaki H2R. H λεπτομέρεια των καλουπιών εντυπωσιάζει και πολλά από τα τμήματα των μοντέλων είναι πραγματικά μικρά, προκειμένου να αποδοθούν πιστά τα αρχέτυπα μοντέλα. Για να συναρμολογήσεις ένα τέτοιο μοντέλο, χρειάζεσαι τσιμπιδάκι, κόφτη μετάλλων και μια πένσα, καθώς το κιν φτιάχνεται λυγίζοντας τα κομμάτια του μετάλλου και εφαρμόζοντάς τα μεταξύ τους, όπως λένε οι οδηγίες.

Μάλιστα, τα μοντέλα αυτού του είδους είναι και ιδιαίτερα προσιτά, πολύ περισσότερο κατά περίπτωση, από αντίστοιχα «κλασικά» κιτ πλαστικού. Τα μοντέλα της Vespa κοστίζουν 11,40 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο της Kawasaki φτάνει τα 16,70 (προσθέστε ωστόσο και τα μεταφορικά, από Αμερική…)