Έτοιμο το ΚΤΜ 790 Adventure!

Το νέο Adventure της KTM έρχεται! Ο φακός το συνέλαβε ξανά σε δοκιμές σε μορφή σχεδόν παραγωγής! Δείτε περισσότερα…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Μετά την εμφάνισή του στην περσινή έκθεση της EICMA, οι δοκιμές για το KTM 790 Adventure συνεχίζονται εντατικά. Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός το συνέλαβε να δοκιμάζεται στο δρόμο, σε μορφή που θυμίζει μοτοσυκλέτα παραγωγής και ούτε καν πρωτότυπο για δοκιμές.

Όπως βλέπετε στις εικόνες, το 790 Adventure φέρει τον χαρακτηριστικό, διπλό προβολέα της KTM εμπρός, ενώ οι τροχοί του είναι 21 και 18 ιντσών, ένα χαρακτηριστικό που υπογραμμίζει τον εκτός δρόμου προσανατολισμό του μοντέλου… από την θεωρία κιόλας! Από όσο βέβαια γνωστοποιείται, θα υπάρχει και άλλη έκδοση, πιο ασφάλτινα προσανατολισμένη, με τροχούς 19 και 17 ιντσών.



Οι αναρτήσεις θα προέρχονται από την WP και τα φρένα από την Brembo, με τις πρώτες να είναι νέες και μεγαλύτερης διαδρομής. Στην καρδιά του μοντέλου θα χτυπά, φυσικά, ο δικύλινδρος των 790 κ.εκ. ο οποίος θα αποδίδει 105 ίππους και 9 kgm ροπής.

Είναι λοιπόν σίγουρο, κατά πάσα πιθανότητα, ότι η μοτοσυκλέτα θα παρουσιαστεί στην ΕICMA ή στην Intermot, φέτος, ως το τελικό μοντέλο παραγωγής. Είμαστε στην αναμονή για περισσότερα…