net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα σχέδια που αφορούν την νέα μοτοσυκλέτα, η οποία ίσως να είναι η νέα Transalp!

Τα σχέδια που αφορούν την νέα μοτοσυκλέτα, η οποία ίσως να είναι η νέα Transalp!

Τα σχέδια που αφορούν την νέα μοτοσυκλέτα, η οποία ίσως να είναι η νέα Transalp!

Επιστρέφει και το Transalp;

Σχέδια που κατατέθηκαν προς κατοχύρωση υπονοούν ότι ίσως η Honda να επαναφέρει άλλο ένα θρυλικό όνομα μοντέλου, σε σύγχρονη on-off υλοποίηση!

 
Κατά τα φαινόμενα, άλλο ένα μοντέλο-σταθμός για την Honda επιστρέφει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βρετανικού MoreBikes, κατατέθηκαν σχέδια προς κατοχύρωση πατέντας από την Honda, στην οποία απεικονίζεται ένα on-off μοντέλο. 

Τα σχέδια δείχνουν ξεκάθαρα έναν V2 κινητήρα, στοιχείο το οποίο πυροδότησε άμεσα συζητήσεις ότι η μοτοσυκλέτα θα είναι η νέα Transalp! Το όνομα του μοντέλου έχει να χρησιμοποιηθεί από το 2012, την χρονιά που σταμάτησε η παραγωγή του. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή τον κυβισμό του μοντέλου δεν έχουν γίνει διαθέσιμες, αλλά το πιθανότερο είναι ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα έχει κινητήρα 750 κ.εκ. και θα είναι μια ακόμη περισσότερο off-road πρόταση, σε σχέση με την 1000άρα Africa Twin. 
Tα σχέδια που κατατέθηκαν αναφέρονται στο ψαλίδι και στη στήριξη του κινητήρα στο πλαίσιο, αν και περισσότερα δεν έγιναν γνωστά. 

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες! 

 
  • ανέστης

    πάντως είναι σχεδόν αστείο αυτό που γίνεται, να επανέρχονται παλιά θρυλικά ονόματα σε νέα μοντέλα. Δείχνει ότι κάποια πράγματα έμειναν στην ιστορία για κάποιο λόγο...Marketing σύγχρονης εποχής=νοσταλγία.

      4
  • giorgos

    Transalp, τουλάχιστον να την ομορφύνουν λίγο γιατι η προηγούμενη δεν βλεπόταν.

      3

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ