SBS

    H SBS (Scandinavian Brake Systems), είναι η Νο.1 σε πωλήσεις ανταλλακτικών πέδησης στην Ευρώπη. Με έδρα τη Δανία, παράγει τακάκια και ανταλλακτικά συστημάτων πέδησης από το 1964. Η εξειδίκευση και η ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα της περιλαμβάνει τακάκια για κάθε είδους χρήση και μοτοσικλέτα. Τα προϊόντα της SBS φέρουν πιστοποιήσεις ISO 9001 και ECE R90 καθιστώντας τα προϊόντα της SBS από τα κορυφαία στον χώρο της μοτοσικλέτας. Η SBS κατάφερε έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παγκόσμιων πρωταθλητών, γι`αυτό και συναντάμε τα τακάκια στα παγκόσμια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Βρείτε τα σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από το δίκτυο συνεργατών της Motoway – Καμπράνης ΑΕ.

    Ας γνωρίσουμε μερικά από τα best seller τακάκια της SBS.

    SBS 140HF - SCOOTER CARBON CERAMIC

    Τακάκια κεραμικής πάστας (HF) για μικρού και μεσαίου κυβισμού σκούτερ. Ιδανικά για καθημερινή χρήση με ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για στρώσιμο. Φημίζονται για τη μακροζωία τους, τη βέλτιστη προστασία των δίσκων και την απόλυτη αίσθηση ασφαλείας στο φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Η τεχνολογία NUCAP NRS εξασφαλίζει την μέγιστη αντοχή της πάστας.
     

    SBS 657HF - STREET CERAMIC

    Οργανικά τακάκια κεραμικής πάστας για την αντικατάσταση των εργοστασιακών σε μικρού κυβισμού, γενικής χρήσης μοτοσυκλέτες. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν παράγουν πολύ σκόνη και δεν προκαλούν μεγάλη φθορά στους δίσκους. Έχουν πολύ καλή και σταθερή απόδοση όχι μόνο σε στεγνό, αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα. Στο σχεδιασμό τους έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη μείωση του θορύβου για μεγαλύτερη άνεση, ενώ στη δομή έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία NUCAP NRS για αυξημένη αντοχή της πάστας.
     

    SBS 674HS - STREET SINTER

    Υψηλής απόδοσης τακάκια κατάλληλα για όλες τις σύγχρονες τουριστικές και adventure μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού καθώς και sport μοτοσυκλέτες με μεγάλη ιπποδύναμη. Η σύνθεση της πάστας έχει βελτιστοποιηθεί με στόχο την μεγάλη χιλιομετρική απόδοση, την κορυφαία αίσθηση και την σταθερότητα στην απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες. Ιδανικά για κάθε τύπο μεταλλικών δίσκων και με διαφορετική σύσταση για εμπρός (HS) και πίσω (LS) τροχό.
     

    SBS 675HF - STREET CERAMIC

    Τακάκια με κεραμική πάστα για την αντικατάσταση των εργοστασιακών σε μικρού κυβισμού, γενικής χρήσης μοτοσυκλέτες. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν παράγουν πολύ σκόνη και δεν προκαλούν μεγάλη φθορά στους δίσκους. Έχουν πολύ καλή και σταθερή απόδοση όχι μόνο σε στεγνό, αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα. Στο σχεδιασμό τους έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη μείωση του θορύβου για μεγαλύτερη άνεση, ενώ στη δομή έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία NUCAP NRS για αυξημένη αντοχή της πάστας.
     

    SBS 736HF - STREET CERAMIC

    Τακάκια με κεραμική πάστα για την αντικατάσταση των εργοστασιακών σε μικρού κυβισμού, γενικής χρήσης μοτοσυκλέτες και για scooter έως 125 κυβικά. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν παράγουν πολύ σκόνη και δεν προκαλούν μεγάλη φθορά στους δίσκους. Έχουν πολύ καλή και σταθερή απόδοση όχι μόνο σε στεγνό, αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση εντός πόλης. Στο σχεδιασμό τους έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη μείωση του θορύβου για μεγαλύτερη άνεση, ενώ στη δομή έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία NUCAP NRS για αυξημένη αντοχή της πάστας.
     

    Για περισσότερες πληροφορίες:

    Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη

    Τηλ.: 2310 515557, 2310 517815

    www.motoway.gr

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης