RK

    H Ιαπωνική RK κατασκευάζει αλυσίδες από το 1951, οπότε η ιστορία της είναι μεγάλη και συνυφασμένη με της Ιαπωνικές μοτοσυκλέτες των HONDA, YAMAHA, SUZUKI και KAWASAKI πολλά μοντέλα των οποίων χρησιμοποιούν αλυσίδες της RK ως πρώτης τοποθέτησης.

    Πρόκειται για μια πρωτοπόρο εταιρεία με μεγάλη τεχνογνωσία αφού υποστηρίζει πολλές αγωνιστικές ομάδες σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο. Ο στόχος της RK γίνεται άμεσα αντιληπτός και από το σλόγκαν της εταιρείας “BEING THE BEST IS A COMMITMENT”, που σημαίνει ότι δεσμεύονται πως τα προϊόντα τους να είναι τα καλύτερα.

    Πιο κάτω περιγράφουμε της κυριότερες κατηγορίες αλυσίδων που έχει στη γκάμα της η RK.

    ZXW

    Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της RK, η οποία εξελίχθηκε ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της τελευταίας γενιάς superbike από 1000 κυβικά και πάνω. Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι η ανθεκτικότερη και με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλυσίδα της αγοράς με τεχνολογία XW-Ring. Έχει κορυφαία αντοχή και ακαμψία που προσφέρει άμεση απόκριση και επιτάχυνση.


    GXW

    Η σειρά αλυσίδων GXW είναι η καλύτερη επιλογή για χρήση σε δρόμο όταν οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Ξεχωρίζουν χάρη στο μικρό τους βάρος, τη μεγάλη αντοχή και την κορυφαία διάρκεια ζωής, οπότε είναι η απόλυτη επιλογή για όσους δεν κάνουν συμβιβασμούς. Η τεχνολογία XW-Ring μειώνει τις τριβές της αλυσίδας με θετικό αντίκτυπο στην χιλιομετρική απόδοση και εξαιτίας της αντοχής της είναι η πρώτη επιλογή των ομάδων σε 24ωρους αγώνες. Για χρήση στο δρόμο μπορεί να αντέξει έως και 20.000 χιλιόμετρα, ενώ στην πίστα θα βελτιώσει τους χρόνους, όπως έχουν αποδείξει αγωνιστικές ομάδες σε όλο τον κόσμο


    XSO

    Η σειρά XSO περιλαμβάνει αλυσίδες γενικής χρήσης για μοτοσυκλέτες, που συνδυάζουν το μικρό βάρος με την απαραίτητη αντοχή και δίνουν βαρύτητα στην αίσθηση της επιτάχυνσης. Ενσωματώνει την τεχνολογία RX-Ring η οποία σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και το άψογο φινίρισμα υπόσχεται διπλάσια αντοχή σε σχέση με μια τυπική O-Ring αλυσίδα. Είναι διαθέσιμη σε χρυσό και πέντε ακόμα αποχρώσεις.


    EXW

    Η συγκεκριμένη αλυσίδα έχει σχεδιαστεί ειδικά για ATVs και εκτός δρόμου οχήματα και είναι η καλύτερη αλυσίδα του είδους σήμερα. Έχουν εξελιχθεί ώστε να αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε χωμάτινες διαδρομές με ειδική επεξεργασία για αντίσταση στην κόπωση του μετάλλου από τις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι τεχνολογίας XW-Ring για μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό βάρος και έχουν αποδείξει την αξία τους σε απαιτητικούς αγώνες rally.


    KRO

    Η σειρά KRO περιλαμβάνει τις καλύτερες O-Ring αλυσίδες της κατηγορίας καθώς είναι κατασκευασμένες από ατσάλι υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα για μεγάλη δύναμη και αντοχή. Οι φλάντζες O-Ring “εγκλωβίζουν” το λιπαντικό για ελαχιστοποιημένες απώλειες και μικρότερες τριβές, παρέχοντας ομαλή λειτουργία και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής της αλυσίδας. Είναι ιδανική επιλογή για χρήση σε μοτοσυκλέτες δρόμου.


    SB

    H SB είναι η οικονομική σειρά αλυσίδων της RK που προτείνεται για καθημερινή χρήση σε μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτες. Είναι κατασκευασμένες από ατσάλι το οποίο έχει δεχθεί ειδική θερμική επεξεργασία για μέγιστη δύναμη, ενώ η τεχνολογία Cold Forged Seamless Bush αυξάνει τη χιλιομετρική απόδοση της αλυσίδας. Είναι η ιδανική επιλογή όταν αναζητάς υψηλή αναλογία ποιότητας και τιμής.

     

    ΓΡΑΝΑΖΙΑ - ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΕ ΚΙΤ

    Η RK εκτός από της αλυσίδες παράγει και γρανάζια. Τα γρανάζια της είναι τα μοναδικά που περνάνε από ειδική θερμική επεξεργασία που έχει ως αποτέλεσμα την μέγιστη αντοχή τους στα σημεία τριβής, δηλαδή τα δόντια. Η γκάμα είναι πλήρης και καλύπτει όλες της μοτοσυκλέτες και τα παπιά της αγοράς. Το πάντρεμα γραναζιών και αλυσίδων της RK δημιουργούν τα ποιοτικότερα κιτ για μοτοσυκλέτες και παπιά. Με αντοχή για πάνω από 20.000 χλμ και με την δυνατότητα χρήσης οποιασδήποτε αλυσίδας τα κιτ της RK αποτελούν την ποιοτικότερη επιλογή από τον κατασκευαστή των πρωταθλητών.

    Εισάγονται και διανέμονται από την ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕ www.patman.gr και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα. 

     

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης