• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ελαστικά Diablo Supercorsa SP V3

 

Η τρίτη γενιά Diablo Supercorsa SP έρχεται και το νέο ελαστικό της Pirelli έχει ήδη εγκριθεί ως αρχικό εξοπλισμό στις τελευταίες εκδόσεις της Ducati. Το νέο Panigale V4 είναι η πρώτη μοτοσικλέτα που είναι εξοπλισμένη εργοστασιακά με το Diablo Supercorsa SP.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Το Diablo Supercorsa SP διαθέτει σχεδιασμό πέλματος, προφίλ και δομή σχεδόν ταυτόσημο με εκείνο των ελαστικών Pirelli που χρησιμοποιούνται σε αγώνες των οποίων οι κανονισμοί απαιτούν τη χρήση αυλακωτών ελαστικών αντί για slick. Η εξέλιξη του SP οδήγησε την Pirelli ως μοναδικό προμηθευτή ελαστικών για όλες τις κατηγορίες FIM World Superbike Championship και ειδικότερα από το Diablo Supercorsa SC. Ο τύπος SC, o οποίος διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις, χρησιμοποιείται από τις κατηγορίες Supersport και Superstock σε όλα τα πρωταθλήματα στα οποία η Pirelli συμμετέχει ως αποκλειστικός προμηθευτής ή στον ανταγωνισμό με άλλους κατασκευαστές ελαστικών.
 
Το νέο Diablo Supercorsa SP, είναι προϊόν με ισχυρή ευελιξία γιατί δεν απαιτεί πολύπλοκη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας και προσαρμόζεται εύκολα στις διαφορετικές συνθέσεις και συνθήκες θερμοκρασίας που υπάρχουν σε διαφορετικές διαδρομές.
 
Το Diablo SP V3 προτείνεται  κυρίως για τους ιδιοκτήτες supersport μοτοσικλετών και γυμνών μοντέλων που αναζητούν ένα ελαστικό που μπορεί να προσφέρει μέγιστες επιδόσεις στο δρόμο και ταυτόχρονα προσφέρει απόδοση σε πίστες αγώνων, δευτερεύουσα όμως απΆ ότι προσφέρεται από αγωνιστικά ελαστικά
 
 Διαθέσιμο στο  VASILIS MOTO TYRES  Tηλ. 2821071744 fb Vasilis Moto Tyres