net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από την ιστοσελίδα της KYMCO μπορεί κανείς να βρει εύκολα και γρήγορα ένα σημείο εξυπηρέτησης κοντά στον τόπο κατοικίας του, όπου κι αν είναι αυτός στην Ελλάδα.

Δίκτυο και ταχύτητα

Έχοντας εδραιώσει τη θέση της στην κορυφαία εξάδα της ελληνικής αγοράς μοτοσικλέτας, η KYMCO παρέχει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο ανταλλακτικών για να εξυπηρετεί γρήγορα και με ακρίβεια το εξίσου εκτενές δίκτυο συνεργατών. Από την ιστοσελίδα της μπορεί κανείς να βρει εύκολα και γρήγορα ένα σημείο εξυπηρέτησης της KYMCO κοντά στον τόπο κατοικίας του, όπου κι αν είναι αυτός στην Ελλάδα, αρκεί να επιλέξει τον κατάλληλο σύνδεσμο για να αναζητήσει πάνω σε διαδραστικό χάρτη τους κοντινότερους αντιπροσώπους της εταιρείας, με όλη την πληροφορία για τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει καθένας από αυτούς.

Η εταιρεία με τη σειρά της φροντίζει για την ταχεία κάλυψη με ανταλλακτικά. Αυτή γίνεται από τις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα λειτουργούν σαν κέντρα ανταλλακτικών συνεργάτες της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Βόλο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και την Κέρκυρα. Αυτό απλά σημαίνει ταχύτερη εξυπηρέτηση, όταν τα βασικά ανταλλακτικά και αναλώσιμα υπάρχουν σε στοκ σε περιφερειακούς συνεργάτες, αντί να πρέπει κανείς να περιμένει από την Αθήνα ακόμη και ένα «ταπεινό» τακάκι.

Αυτή η οργανωτική δομή αντιπροσωπεύει απόλυτα τη μητρική δομή της εταιρείας, καθώς η KYMCO διαθέτει αποθήκες ανταλλακτικών στο Λουξεμβούργο, απ’ όπου καλύπτονται επείγουσες αποστολές ανταλλακτικών σε όλη την Ευρώπη.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ