net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η εταιρεία διαθέτει κεντρικό συνεργείο πλήρως εξοπλισμένο να εξυπηρετήσει δίκυκλα ATV αλλά και τα Mobility Scooters που διαθέτει η KYMCO.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του πελάτη

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην ιστοσελίδα της KYMCO στην Ελλάδα. Πέραν της προφανούς πληροφορίας για τα διαθέσιμα μοντέλα, το δίκτυο, την ιστορία της εταιρείας κλπ θα βρείτε και στοιχεία που άλλοι κατασκευαστές δε συνηθίζουν να προσφέρουν. Πρώτο και καλύτερο είναι η δυνατότητα στον πελάτη (και όχι μόνο του πελάτη, αλλά οποιουδήποτε μπει στην ιστοσελίδα της) να βρει και να αποθηκεύσει τον πλήρη κατάλογο ανταλλακτικών της KYMCO με τιμές λιανικής. Και τις 576 σελίδες του!

Αυτό ονομάζεται διαφάνεια και έρχεται να βοηθήσει τον υποψήφιο πελάτη να γνωρίσει καλύτερα την KYMCO πριν καν αποκτήσει το προϊόν της. Φυσικά θα τον συνοδεύσει και στη διάρκεια της συμβίωσής του με την εταιρεία, καθώς τον βοηθά στον προγραμματισμό των service γνωρίζοντας από πριν τι πρόκειται να πληρώσει και φυσικά τον προστατεύει από τη -σχεδόν απίθανη- περίπτωση της υπερχρέωσης.

Από την πλευρά της KYMCO ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί ώστε το κόστος όλων των ανταλλακτικών να είναι ανταγωνιστικό. Ειδικά οι τιμές των γνήσιων αναλώσιμων σε πολλές περιπτώσεις  προσεγγίζουν αυτές των aftermarket εξαρτημάτων.

Μιλώντας λοιπόν περί service, η εταιρεία διαθέτει κεντρικό συνεργείο πλήρως εξοπλισμένο να εξυπηρετήσει εκτός από τα δίκυκλα, όλα τα τετράτροχα οχήματα της εταιρείας (ATV) αλλά και τα ηλεκτρικά οχήματα (Mobility Scooters) που διαθέτει η KYMCO μέσω δικτύου καταστημάτων ορθοπεδικών σε όλη την Ελλάδα.

Εκτός από το κεντρικό συνεργείο, λειτουργεί ανεξάρτητο τεχνικό τμήμα επανδρωμένο με μηχανολόγους ειδικά εκπαιδευμένους από το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης του εργοστασίου. Το τεχνικό αυτό τμήμα, λειτουργεί αμφίδρομα παρέχοντας τεχνικές οδηγίες και πληροφόρηση στα συνεργαζόμενα συνεργεία, αλλά και  συγκεντρώνοντας  πληροφόρηση για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα από το δίκτυο, με σκοπό την ενημέρωση του κατασκευαστή για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της KYMCO.

Επιπρόσθετα, το τμήμα αυτό οργανώνει τεχνικά σεμινάρια για καινούργια και υφιστάμενα μοντέλα  στα οποία συμμετέχουν όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ