EICMA 2023: Keeway E-ZI Hypervolt

EICMA 2023: Keeway E-ZI Hypervolt

Με εντυπωσιακή σχεδίαση και ύπαρξη έξτρα αποθηκευτικού χώρου. Ηλεκτροκινητήρας 4 Κw που αποδίδει 8 Kw. 2 μπαταρίες λιθίου των 30Ah. TFT οθόνη, θύρα USB, αντικλεπτικός μηχανισμός.

Ο όμιλος της Keeway παρουσίασε αρκετά μοντέλα στην διεθνή έκθεση της EICMA στο Μιλάνο τις προηγούμενες μέρες και ένα από αυτά που ξεχώρισαν είναι το E-ZI Hypervolt, ένα ηλεκτρικό σκούτερ πόλης.
 

Εντυπωσιακή σχεδίαση – Μεγάλοι Χώροι


Η φουτουριστική σχεδίαση είναι συνήθης στα ηλεκτρικά σκούτερ και εδώ η Keeway έχει ξεπεράσει τον εαυτό της, δίνοντάς μας μια εικόνα από το μέλλον, με επιθετικές και κοφτές γραμμές να διατρέχουν όλο το σώμα του E-ZI Hypervolt. Ενδιαφέρουσα στιλιστική λεπτομέρεια είναι τα γραφικά, τα οποία απεικονίζουν χάρτες πόλεων, δίνοντας μια ξεχωριστή όψη στο σκούτερ.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του νέου E-ZI Hypervolt είναι ότι πέρα από το χώρο κάτω από τη σέλα (εκεί που εδράζονται οι μπαταρίες), υπάρχει έξτρα αποθηκευτικός χώρος  στο πάτωμα, με ειδικά ντουλαπάκια ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη.

Παρά την ύπαρξη αυτών των χώρων, το E-ZI Hypervolt έχει μαζεμένες διαστάσεις, με την Keeway να ανακοινώνει βάρος 100 κιλών και ύψος σέλας στα 790mm.
 

Ηλεκτροκινητήρας 4 Κw


Στην καρδιά του E-ZI Hypervolt υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας 4 Kw, με μέγιστη ισχύ 8 Kw ( 10,8 ίππους), αντίστοιχη δηλαδή απόδοση με ένα σκούτερ 125cc, ενώ σύμφωνα με την Keeway η τελική ταχύτητα θα φτάνει τα 100 χλμ./ώρα και το σκούτερ θα μπορεί να ανέβει ανηφόρες με κλίση 20 μοιρών.
 

2 μπαταρίες των 30Ah


To E-ZI Hypervolt εξοπλίζεται με δύο μπαταρίες λιθίου των 30Ah η καθεμία, οι οποίες του χαρίζουν μια αυτονομία 125 χιλιομέτρων (πηγαίνοντας με 45 χλμ./ώρα).
 

Συνέχεια του άρθρου >>>