LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Τη συγκερκιμένη φωτογραφία θα την βρείτε και στην επίσημη σελίδα της EBR στο Facebook.

Σε πρώτο πλάνο η νέα 1190 RX και πιο πίσω μοντέλα της Hero, του μεγάλου συνέταιρου της αμερικάνικης εταιρίας.

EBR 1190 RX: Πρώτη φωτογραφία

Μόλις μία μέρα απέμεινε για την αποκάλυψη της οικονομικής έκδοσης της 1190 RS από την Erik Buell Racing. Ωστόσο, αυτό δεν απέτρεψε τη διαρροή της πρώτης της φωτογραφίας στο Διαδίκτυο.

 
Η βασική έκδοση 1190RX θα παρουσιαστεί αύριο σε έκθεση μοτοσικλέτας στο Orlando των Ηνωμένων Πολιτειών και η φωτογραφία που βλέπετε δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τη βασική έκδοση της 1190RS. Σε σχέση με το πιο σκληροπυρηνικό μοντέλο η «RX» φέρει σέλα και για τον συνεπιβάτη, ενώ στα μηχανικά μέρη διαφορές βλέπουμε στη σχεδίαση του τελικού της εξάτμισης. Σε σχέση με την 1190 RS διαφορετικές είναι και οι αναρτήσεις και οι τροχοί που είναι χαμηλότερου κόστους αλλά κατά τα άλλα η μοτοσικλέτα δεν φαίνεται να έχει διαφορές, τουλάχιστον στη σχεδίαση του φέρινγκ και συγκεκριμένα στα πλαϊνά πλαστικά.

Πίσω από την κίτρινη RX θα παρατηρήσετε την ίδια μοτοσικλέτα σε κόκκινο αλλά και λευκό/κόκκινο χρώμα καθώς επίσης και κάποια μοντέλα μικρού κυβισμού της Hero (!), όπως αναφέρει και στο φόρουμ των φίλων της Erik Buell Racing. Περισσότερα για τη νέα Erik Buell Racing 1190 RX αύριο κατά την επίσημη παρουσίασή της.

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ