To νέο χρώμα White Rosso της Ducati Panigale V2

To νέο χρώμα White Rosso της Ducati Panigale V2

To νέο χρώμα White Rosso της Ducati Panigale V2

Ducati Panigale V2: Νέα απόχρωση

Τον νέο χρωματικό συνδυασμό «White Rosso» ανακοίνωσε η Ducati, για την supersport μοτοσυκλέτα της, Panigale V2. Δείτε περισσότερα.

Η Ducati Panigale V2 είναι το «μικρότερο» μέλος της Superbike οικογένειας της ιταλικής εταιρείας, με τον δικύλινδρο Superquadro κινητήρα να την εξοπλίζει. Για τα 2020, η Ducati ανακοίνωσε μια ακόμα χρωματική επιλογή για τον υποψήφιο αναβάτη της Panigale V2: Πρόκειται για την «White Rosso» που βλέπετε εδώ.
 
Το βασικό χρώμα της μοτοσυκλέτας είναι το λευκό, ωστόσο το κόκκινο χρώμα εμφανίζεται στις ζάντες, τις εμπρόσθιες εισαγωγές αέρα και τα πλευρικά ανοίγματα του fairing, στολίζοντας τα σημεία στα οποία διέρχεται ο αέρας κατά την κίνηση της μοτοσυκλέτας. Παράλληλα, τα λογότυπα «Panigale V2» βρίσκονται χαμηλότερα στο fairing, στα πρότυπα των μοτοσυκλετών αγώνων που φέρουν την επιγραφή «Ducati Corse».
 
Την νέα μοτοσυκλέτα της Ducati παρουσίασε και φωτογράφισε ο Fransesco «Pecco» Bagnaia, ο οποίος είχε την ευκαιρία να την απολαύσει μέσα στην πίστα «Marco Simoncelli» του Misano. Σε τεχνικό επίπεδο δεν θα γίνουν αλλαγές, ενώ ο νέος χρωματικός συνδυασμός θα γίνει διαθέσιμος από αυτό το μήνα.