Ducati: Ηχηρή επιστροφή στην EICMA

Ducati: Ηχηρή επιστροφή στην EICMA

Στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας (EICMA) που θα πραγματοποιηθεί στις 8-15 Νοεμβρίου του 2022 θα επιστρέψει η Ducati, παρουσιάζοντας όλα τα τελευταία μοντέλα της και αποκαλύπτοντας άλλα.

Η Ducati στην EICMA του 2022

Η φετινή EICMA αναμένεται να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμο αλλά και τα φώτα των φακών, αφού η Ducati ανακοίνωσε την επιστροφή της στην έκθεση και μάλιστα σε περίοπτη θέση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η πανδημία είχε σταθεί εμπόδιο

Μετά από ένα χρόνο παύσης λόγω της πανδημίας η δημοφιλής έκθεση του Μιλάνο επέστρεψε το 2021, έχοντας όμως αρκετές βασικές απώλειες. Εταιρείες σαν την Ducati, την BMW και την ΚΤΜ αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν τα νέα μοντέλα και τη γκάμα τους με φυσική παρουσία στους χώρους της EICMA, αλλά μέσω ηλεκτρονικών παρουσιάσεων, videos και φωτογραφιών, όπως για παράδειγμα το πολυαναμενόμενο DesertX.

«Εξαιρετική και αξεπέραστη ευκαιρία»

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Giacomo Casartelli, Εκτελεστικός Διευθυντής της EICMA, «Είναι μία εξαιρετική και αξεπέραστη ευκαιρία να κρατήσουμε ζωντανή την προσοχή στην εκδήλωσή μας και να απολαύσουμε την περίσταση μαζί με όλους τους οπαδούς των κόκκινων μοτοσυκλετών του Borgo Panigale, οι οποίοι είναι επίσης θαυμαστές και επισκέπτες της EICMA

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »