Τώρα μπορείς να φτιάξεις την Ducati σου όπως ακριβώς την θέλεις. Αν φυσικά το αντέχεις!

Τώρα μπορείς να φτιάξεις την Ducati σου όπως ακριβώς την θέλεις. Αν φυσικά το αντέχεις!

Ducati: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα custom μοτοσυκλετών «Unica»

Η αύξηση της δημοτικότητας της Ducati κατά την διάρκεια των ετών, είναι δεδομένη, με την εταιρεία όχι απλά να εξασφαλίζει την επιχειρηματική της επιτυχία, αλλά και να καθιερώνεται ως status symbol.

Πριν λίγα 24ωρα, η Ducati ανακοίνωσε την νέα της υπηρεσία, για τους πλέον αφοσιωμένους πελάτης της αλλά και για τους φανατικότερους θαυμαστές της: Την Ducati Unica.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Μοναδικές μοτοσυκλέτες από την αρχή μέχρι το τέλος

Η αποστολή του προγράμματος Ducati Unica είναι απλή: Για τους πλέον εκλεκτούς πελάτες της, η Ducati προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσουν την μονα-δική τους μοτοσυκλέτα, συνεργαζόμενοι απευθείας με τους ανθρώπους της εταιρείας. Κάθε αναβάτης που θα επιλέξει την υπηρεσία, θα έχει αποκλειστική πρόσβαση στο σχεδιαστικό κέντρο της εταιρείας, Ducati Centro Stile, όπου και θα συζητήσει τις επιθυμίες του με τους σχεδιαστές, ενώ θα απολαμβάνει περιοδικές επισκέψεις στην εταιρεία, για την παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας.
 

Επιλογή στην τελευταία λεπτομέρεια και πιστοποιητικό μοναδικότητας

Οι πελάτες του προγράμματος Ducati Unica, θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν, σε μεγάλο επίπεδο λεπτομέρειας, το πώς ακριβώς η μοτοσυκλέτα τους θα κατασκευαστεί. Μεταξύ άλλων επιλογών, θα μπορούν να διαλέξουν την χρήση πολύτιμων υλικών, ειδικών φινιρισμάτων και χρωμάτων, αλλά και του ανάλογου εξοπλισμού από την γκάμα Ducati Performance. Η παράδοση της τελικής μοτοσυκλέτας θα γίνεται με την ανάλογη τελετή, ενώ κάθε μοτοσυκλέτα θα έχει πιστοποιητικό μοναδικότητας, σύμφωνα με το οποίο επισφραγίζεται ότι καμία άλλη Ducati, δεν θα είναι σαν αυτή.
 

Εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός στις παραγγελίες

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ducati, τα ετήσια Project της σειράς Unica θα είναι εξαιρετικά περιορισμένα, ενώ το πράσινο φως για δημιουργία θα παίρνουν μόνο όσες προτάσεις είναι «σύμφωνες με τις αξίες της εταιρείας». Πως θα σας φαινόταν εσάς, κάτι τέτοιο; Θα το κάνατε;  

Για… εκλεκτούς (και φραγκάτους) φίλους της Ducati!
-Φτιάχνεις την μοτοσυκλέτα σου 100% όπως την θέλεις εσύ
-Θα σε πάρουν στα κεντρικά για να την σχεδιάσετε μαζί
-Θα έχει πιστοποιητικό μοναδικότητας και δεν θα ξαναφτιαχτεί ποτέ!
-Βάζεις ακόμα και… πολύτιμα υλικά πάνω!
Εσείς θα πληρώνατε το αντίστοιχο αντίτιμο για μια μοτοσυκλέτα που δεν θα έχει κανείς άλλος στον κόσμο;