net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πιο όμορφο, αποπνέοντας έναν Luxury αέρα αλλά και δυναμισμό. Η ποιότητα είναι κλασική Honda, πράγμα που σημαίνει πάνω από τον μέσο όρο.

Αισθητική – Ποιότητα

Η αρχή έγινε με την νέα σχεδίαση του SH300i που είναι πιο «ρευστή», εισάγοντας σύγχρονα στοιχεία, χωρίς όμως υπερβολές προς χάριν άσκοπου εντυπωσιασμού. Το δίκυκλο συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως SH, μόνο που παρουσιάζεται πιο δυναμικό σε σχέση με παλιά, εκπέμποντας παράλληλα έναν luxury αέρα.

Κύριος φορέας και εκφραστής αυτής της τάσης είναι η περιοχή της μάσκας, με το αρκούντως φουτουριστικό και σπορτίβικο "U" που σχηματίζουν τα πλαινά φωτιστικά σώματα και το ελαφρώς προτεταμένο ρύγχος αυτής. Τα "κοψίματα" στα πλαϊνά κάτω από την σέλα συνδράμουν και ταιριάζουν στην γενικότερη σχεδιαστική άποψη, με το συνολικό αποτέλεσμα μάλλον να εξυπηρετεί όλες τις ηλικιακές ομάδες και κατηγορίες αναβατών. 

Αν στη σχεδίαση άλλαξαν κάποια πράγματα, εκεί που έμεινε σταθερή η Honda ήταν στην ποιότητα κατασκευής και αυτό δεν είναι καθόλου κακό! Όπως και η προηγούμενη έκδοση, το SH300i "φωνάζει" ποιότητα όπου και αν το κοιτάξεις, από τα υλικά κατασκευής μέχρι την συναρμογή των πλαστικών και από την βαφή, μέχρι... τις βίδες και τα παξιμάδια που έχουν χρησιμοποιηθεί. Σε κάποιους τομείς λοιπόν, η στασιμότητα είναι επιθυμητή! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ