net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πλέον η οικογένεια Versys μοιράζεται μια κοινή σχεδιαστική ταυτότητα, και με τις υπόλοιπες μοτοσικλέτες της Kawasaki, η οποία αρέσει πολύ.

Αισθητική / ποιότητα κατασκευής: Οικογενειακή υπόθεση

Εμφανισιακά το νέο Versys μοιάζει να είναι μια ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα. Η βασική αιτία εντοπίζεται στο μπροστινό μέρος όπου το χαρακτηριστικό όρθιο φανάρι των δύο πρώτων μοντέλων έχει πλέον αντικατασταθεί από ένα ζευγάρι προβολέων οριζόντια διατεταγμένων και με σαφώς πιο σπορ γραμμές. Ο λόγος μπορεί εύκολα να εστιαστεί στην οικογενειακή σφραγίδα που εύλογα θα θέλει η Kawasaki  να τονίσει, καθώς πριν μερικά χρόνια είχαμε την έλευση του Versys 1000. Μπορεί το 650 να εξακολουθεί με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ενώ το 1000 να έχει στραφεί σε τετρακύλινδρες λογικές, ωστόσο πλέον η φαμίλια Versys μοιράζεται μια κοινή εμφανισιακή ταυτότητα, γεγονός τόσο αναμενόμενο όσο και λογικό.
Νέα είναι και τα όργανα, όπου δείχνουν σαφώς πιο μαζεμένα σε επιφάνεια, αλλά περιλαμβάνουν την απαραίτητη πληροφορία και αφήνουν χώρο για μερικά κομμάτια του έξτρα εξοπλισμού, όπως την ένδειξη σχέσης στο κιβώτιο.

Παρέα με το νέο μούτρο της μοτοσικλέτας, προσθέτουμε και τα πλαϊνά μαύρα πλαστικά που πλέον καλύπτουν οπτικά το ψυγείο και την κεφαλή του κινητήρα, φιλοξενώντας και τα φλας. Η υπόλοιπη μοτοσικλέτα από κάτω δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά, με μικρές λεπτομέρειες να ξεχωρίζουν, όπως τα LED φώτα πίσω με φιμέ κρύσταλλα αντί για τα κόκκινα που είχε πριν.

Η ποιότητα κατασκευής παραμένει στα γνωστά υψηλά επίπεδα που μας είχε συνηθίσει η Kawasaki (και) στο συγκεκριμένο μοντέλο, με το όμορφο περλέ χρώμα που από μακριά δείχνει ως ένα συνηθισμένο άσπρο, από κοντά όμως παιχνιδίζει στο φως του ήλιου προσφέροντας έναν τόνο πολυτέλειας που κανείς δε θα μπορούσε να θεωρήσει περιττό ή ανεπιθύμητο.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ