net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δύναμη και αίσθηση από τα φρένα που βυθίζουν σημαντικά το πιρούνι αν πιεστούν. Πολύ καλή η λειτουργία του ABS.

Το πανέμορφο μονόμπρατσο ψαλίδι ανασχεδιάστηκε με στόχο το μικρότερο βάρος και την αυξημένη ακαμψία.

Πλαίσιο/Αναρτήσεις/Φρένα: Mε sport touring καταβολές

Μικρές είναι οι διαφορές του Crossrunner από το VFR800F σε αυτούς τους τομείς με το πρώτο να επωφελείται από όλες τις αλλαγές που δέχτηκε το δεύτερο κατά τη δική του ανανέωση το 2013. Σε σχέση και με το προηγούμενο Crossrunner το πλαίσιο έχει παραμείνει ίδιο, αλλά το σήμα κατατεθέν μονόμπρατσο ψαλίδι έχει σχεδιαστεί από την αρχή και έχει γίνει ελαφρύτερο και πιο άκαμπτο. 


Ανασχεδιασμένο παρουσιάζεται και το υποπλαίσιο, το οποίο μπορεί να δεχτεί πλέον τις έξτρα βαλίτσες της Ηonda χωρίς επιπλέον βάσεις με τις αλλαγές να μην σταματούν εκεί. Όπως και το VFR έτσι και το Crossrunner φέρει συμβατικό πιρούνι της Showa με διάμετρο καλαμιών στα 43 χλστ. το οποίο ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου αλλά και την απόσβεση επαναφοράς. Το ίδιο ισχύει και για το αμορτισέρ που φέρει εξωτερική και εύκολα προσβάσιμη ρύθμιση για την προφόρτιση, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο Crossrunner η διαδρομή, μπροστά και πίσω, έχει αυξηθεί κατά 25 και 28 χλστ. αντίστοιχα, με το βασικό set up να είναι επίσης νέο και πιο μαλακό. 

Αλλαγές είχαμε και στα φρένα συνολικά, με τη συνδυασμένη πέδηση να καταργείται. Έτσι οι εμπρός δίσκοι των 296 χλστ. αντικαταστάθηκαν με μεγαλύτερους 310 χλστ., ενώ και οι τριπίστονες δαγκάνες της Nissin έδωσαν τη θέση τους σε τετραπίστονες ακτινικά τοποθετημένες της Tokico. Το πίσω φρένο παραμένει ίδιο με δίσκο διαμέτρου 256 χλστ. και δαγκάνα δύο εμβόλων, ενώ το νέο ABS περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, όπως και στο προηγούμενο.

 
  • Γιώργος Μαραβελακης

    Μας γράψατε τα σχόλια σσς το πόση ιπποδύναμη έχει δε το γράψατε

     
    • Mototriti

      Απάντηση: Στην επιλογή "Συμπέρασμα" του άρθρου παρουσιάζεται ο πίνακας των τεχνικών χαρακτηριστικών του μοντέλου. Για δική σας διευκόλυνση, παραθέτουμε: Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.)= 105/10.250

        1

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ