net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τέτοια όργανα δε βλέπουμε κάθε μέρα, όχι μόνο σε παπί, αλλά και σε μοτοσικλέτα. Ο sport σχεδιασμός του Kaze στο απόγειό του.

Αισθητική: Τραβάει όλα τα βλέμματα!

Η αισθητική του Kaze έχει σκοπό να τραβήξει τα βλέμματα και αυτό το καταφέρνει με τεράστια ευκολία! Να είστε σίγουροι ότι, σταματώντας στο φανάρι, είτε αυτός που σταμάτησε μπροστά σας και σας βλέπει από τον καθρέφτη του είτε αυτός που σταμάτησε από πίσω και βλέπει την ουρά του Kaze, θα σας ρωτήσει κάτι για αυτό. 
Θα τον δείτε να τσεκάρει τον κεντρικό προβολέα πάνω στο τιμόνι, να καρφώνει το βλέμμα του στις πολλές γωνίες και να κινδυνεύει να βγάλει το λαιμό του ακολουθώντας τις μέχρι τη μίνιμαλ και τρομερά κοφτερή ποδιά. Ίσως να τον δείτε να διστάζει στη διακριτική βάση της πινακίδας που βρίσκεται πάνω στη μάσκα, αλλά δε θα του χαλάσει το συνολικό αποτέλεσμα. 

Η ανασηκωμένη ουρά, το ανάγλυφο φανάρι με τα ενσωματωμένα φλας, οι πιο sport χειρολαβές της κατηγορίας και το ανασηκωμένο μαύρο τελικό, θα τον μπερδέψουν και θα θέλει να διαπιστώσει αν όντως πρόκειται για παπί. Ακόμη και τα πρακτικά μέρη του, οι «κοφτερές» χειρολαβές, οι μικροί καθρέφτες και η τετραγωνισμένη σέλα, το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ