net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Προσαρμογή σε οποιοδήποτε ασφάλτινο πεδίο είναι το χαρακτηριστικό του Multi. Από πειθήνιο commuter για αστικές μετακίνησεις, μέχρι εκρηκτικό δίτροχο για στροφιλίκια και από μηχανή κατάπωσης χιλιομέτρων, μέχρι και επίσκεψη στην πίστα!

Οδηγώντας: Κάνε τα πάντα

Η εµπειρία που προσφέρει ο δικύλινδρος κινητήρας του Multistrada είναι το πρώτο πράγµα που αποτυπώνεται στο µυαλό και έπειτα από αυτό δεν σβήνει ποτέ. 

Αν επιλεγεί το πρόγραμμα “Sport”, η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εµφανής. Η µοτοσικλέτα παρουσιάζει σηµαντικά πιο “δεµένη” και οι εξαφανισµένες µέχρι πρότινος λακκούβες δίνουν πλέον το “παρών” χωρίς να ενοχλούν. 

Στην ρύθµιση Urban, από τα πρώτα κιόλας µέτρα καταλαβαίνεις ότι το Multistrada έχει µετατραπεί από ψηλό superbike, σε ένα άνετο και απόλυτα υπάκουο…650άρι. Ανάλογες είναι οι εντυπώσεις και στη ρύθµιση Enduro. Για το τέλος αφήσαµε τις δυνατότητες του Multistrada στο ταξίδι, αφού ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται να πούµε και πάρα πολλά. Ναι, θα ταξιδέψει µε ιδιαίτερη άνεση µε ταχύτητες κοντά στα 150-160 χλµ./ώρα. 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ