• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εντυπωσιακός σε σχεδίαση αλλά και σε απόδοση ο LED προβολέας με τα φώτα ημέρας. Το σύστημα Dynamic Light στο πίσω φανάρι προσθέτει επιπλέον ασφάλεια.

Εντυπωσιακός σε σχεδίαση αλλά και σε απόδοση ο LED προβολέας με τα φώτα ημέρας. Το σύστημα Dynamic Light στο πίσω φανάρι προσθέτει επιπλέον ασφάλεια.

Η σχεδιαστική ανανέωση σε σχέση με το παρελθόν είναι μεγάλη και εμφανέστατη.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής

 

Πανομοιότυπη η σχεδίαση του F 750 με αυτή του F 850, με ελάχιστες λεπτομέρειες να διαφοροποιούν τα δύο μοντέλα. Η γενικότερη εικόνα, είναι αυτή μιας σύγχρονης μοτοσυκλέτας με δυναμικές adventure γραμμές. Από το μπροστινό υψωμένο φτερό,  το σμιλεμένο ρεζερβουάρ και τα επιμέρους στοιχεία, όλα μιλούν την κοινή γλώσσα των GS. Εντυπωσιακός ο ασύμμετρος προβολέας LED με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας. Στην περίπτωση του 750, έχουμε 19άρη μπροστινό τροχό με αλουμινένιες ζάντες, αντί των ακτινωτών και του 21 ιντσών μπροστινού τροχού, που εξοπλίζεται το 850. 


Το μικρότερο GS δεν υπολείπεται, σε καμία περίπτωση, ποιοτικά των μεγαλύτερων μοντέλων της σειράς. Η κοινή πλατφόρμα των δύο μοντέλων αποτελεί εχέγγυο και για την συνολική ποιότητα της κατασκευής. Η Βαυαρική εταιρία δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη του. Η συναρμογή και το φινίρισμα των υλικών, έως και η ποιότητα της βαφής των επιμέρους μερών, ικανοποιούν στο έπακρο.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

BMW: ZERO2RIDE Τώρα είναι η στιγμή σου!