net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σίγουρα δεν πλησιάζει ένα καθαρόαιμο scrambler σε αισθητική αλλά δεν παύει να είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Η Cafe Racer έκδοση, είναι πιο κοντά στα ασφάλτινα δεδομένα του SV650.

Concept εκδόσεις του SV650

Ακόμα δεν παρουσιάστηκε καλά καλά το νέο SV650 και η Suzuki καταπιάστηκε με τις μετατροπές του, ανιχνεύοντας προφανώς τα όρια του customizing που μπορεί να "σηκώσει" το συμπαθές δικύλινδρο.

 

Στα πλαίσια της μοτοσικλετιστικής έκθεσης  που έχει ανοιξει τις πύλες της στο Birmigham της Βρετανίας, η Suzuki παρουσίασε στο περίπτερο της δύο εκδοχές του νέου SV650, με scrambler και cafe racer αισθητικές πινελιές.

Οι εκδοσεις αυτές αν και παρουσιάστηκαν ως concept, θα μπορούσαν άνετα να περάσουν στην παραγωγή, καθότι πρόκειται απλώς για την προσθήκη κάποιων αξεσουάρ της SW-Mototech και της Suzuki, παράλληλα με διαφορετικές βαφές και γραφικά στο σώμα της μοτοσικλέτας.

Το SV650 Scrambler  φέρει μασκάκι, αλουμινένιο μπροστινό φτερό, προστατευτικά στον μονό προβολέα, στα πλαϊνά του ψυγείου και στην αλυσίδα, πυρίμαχη ταινία στους σωλήνες της εξάτμισης, ελαστικά με ρηχό τακούνι και ίσιο,  μεγάλης διατομής τιμόνι.

Την εικόνα συμπληρώνει η ματ χακί βαφή, η προσθήκη κάποιων γραφικών, καθώς και η τοποθέτηση tank-bag και μεγάλης τσάντας τύπου "λουκάνικο", που δένει στη θέση του συνοδηγού.

H έκδοση cafe racer εξοπλίζεται με πλαϊνό number plate, μασκάκι, κάλυμμα  "κοκοβίο" για τη σέλα του συνεπιβατη, νέα σέλα αναβάτη με ραφές, καθώς και τελικό Yoshimura.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό με την πιθανότητα παραγωγής των δύο αυτών εκδόσεων αν και όπως ήδη αναφέραμε, δεν θα ήταν κάτι δύσκολο για την Suzuki. Σε κάθε περίπτωση, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες SV650 μπορούν να πάρουν ιδέες και κατευθύνσεις για το δικό τους, προσωπικό customizing που θα εφαρμόσουν στην μοτοσικλέτα τους.  

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ