net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Ιndian Chieftain Dark Horse, σε εντυπωσιακό ματ μαύρο.

Chieftain Dark Horse

Ένα νέο μοντέλο cruiser παρουσίασε η Indian, το οποίο εντυπωσιάζει με το κλασικό στυλ του και το ματ μαύρο χρώμα του, ενώ εντυπωσιάζει με το επίπεδο εξοπλισμού και τεχνολογίας που φέρει!

 
Η Indian παρουσίασε το νέο της cruiser μοντέλο με ονομασία Chieftain Dark Horse. Η μοτοσυκλέτα είναι μια cruiser επιβλητικής εμφάνισης, με το ματ μαύρο χρώμα να κυριαρχεί επάνω της. Το βλέμμα προσελκύει ο τεράστιος εμπρός ανεμοθώρακας, τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα εμπρός  αλλά και ο μεγάλος V-Twin κινητήρας σε πρώτο πλάνο. 

Ο εν λόγω κινητήρας είναι κυβισμού 1.811 κυβικών εκατοστών (!), και αποδίδει την τρομακτική ροπή των 14 kgm στις 2.600σ.α.λ.! Ο κινητήρας φιλοξενείται σε ένα αλουμινένιο πλαίσιο, κατασκευασμένο με χύτευση και βαμμένο σε ματ μαύρο χρώμα. 

Η μοτοσυκλέτα έχει… μόνο μια θέση στη σέλα, αλλά ο εξοπλισμός που διαθέτει είναι κορυφαίος: Το μοντέλο φέρει ηχοσύστημα με υποστήριξη Bluetooth, και ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληροφόρησης που ενημερώνει τον αναβάτη για σχεδόν τα πάντα: πέρα από καταγραφή μέσων ταχυτήτων και κατανάλωση καυσίμου, το σύστημα δείχνει ώρες λειτουργίας του κινητήρα, τον υπολειπόμενο χρόνο ζωής του λιπαντικού, τάση ηλεκτρικού συστήματος, καθώς και επιλεγμένη ταχύτητα και εξωτερική θερμοκρασία. 

Η Chieftain έχει επίσης σύστημα ABS, εκκίνηση χωρίς κλειδί και σύστημα μέτρησης πίεσης ελαστικών. Φυσικά, με όλα αυτά τα «καλούδια» το βάρος της μοτοσυκλέτας αυξάνεται, και η Chieftain Dark Horse ζυγίζει 364, διόλου ευκαταφρόνητα, κιλά! Το μοντέλο είναι διαθέσιμο ήδη στην Βρετανική αγορά, με την τιμή του να ανέρχεται στις 19.599 λίρες, ενώ ο αναβάτης μπορεί να την παραγγείλει…με όλα τα χρωμιωμένα μέρη που φαίνονται στη φωτογραφία, βαμμένα σε μαύρο! 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ