CFMoto: Νέα χρώματα για το 250SR

Η μικρού κυβισμού supersport μοτοσυκλέτα της CFMoto αποκτά χρώματα και γραφικά που παραπέμπουν απευθείας σε αγωνιστική μοτοσυκλέτα.

Οι μοτοσυκλέτες της CFMoto εξελίσσονται συνεχώς αλλά μένουν πιστές στις σταθερές αξίες τους συνδυάζοντας τις επιδόσεις και την καλή συμπεριφορά με την εντυπωσιακή εμφάνιση και την προσιτή τιμή. Η εταιρεία μπήκε πρόσφατα στην κατηγορία των μικρού κυβισμού supersport με τα 250SR και 300SR, που έκαναν το ντεμπούτο τους στην Ασία με τιμή αντίστοιχη μιας Ιαπωνικής σπορ μοτοσυκλέτας 150 κυβικών και σημειώνουν πολύ καλή πορεία. Η CFMoto για να κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το 250SR παρουσίασε νέα χρώματα και αυτοκόλλητα που θυμίζουν αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Πορτοκαλί, μπλε και μαύρο συνδυάζονται όμορφα και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Τραβάει τα βλέμματα και είναι ιδανικό για όσους θέλουν αν δώσουν μια σπορ πινελιά στις καθημερινές τους μετακινήσεις και να απολαύσουν οδήγηση σε κάποιον φιδίσιο επαρχιακό δρόμο. Το 250SR κινείται χάρη σε έναν υδρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 27.5 ίππους και συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο μέσω μονόδρομου συμπλέκτη. Οι αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της KYB και μια TFT οθόνη είναι υπεύθυνη για την πληροφόρηση του αναβάτη. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι ιδανική για όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο των σπορ μοτοσυκλετών, ενώ θα ικανοποιήσει και τους πιο έμπειρους αναβάτες. Περιμένουμε να δούμε αν ο νέος χρωματισμός θα γίνει διαθέσιμος και για το 300SR, ή αν η CFMoto ετοιμάζει κάτι άλλο για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »