LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Η ώρα για το μεγαλύτερο Bazzar των δύο τροχών έφτασε!

Best Buy Moto: Τι πρέπει να ξέρετε!

Η ώρα για το μεγαλύτερο Bazaar με προϊόντα αναβάτη και μοτοσικλέτας έφτασε. Το Best Buy Moto ανοίγει τις πύλες του στο κοινό αύριο, 7 Νοεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Ιδού τι πρέπει να γνωρίζετε.

 
ΠΩΣ ΕΡΧΕΣΤΕ
To ΣΕΦ βρίσκεται στον Πειραιά απέναντι από το στάδιο Καραϊσκάκη. Η είσοδος του BAZAAR είναι στο σημείο που βρίσκεται το μεγάλο κάθετο τσιμεντένιο φουγάρο. Υπάρχει άνετο parking για δίκυκλα και αυτοκίνητα. Τρόπος πρόσβασης είναι και ο ηλεκτρικός που σταματά στο Καραϊσκάκη.

ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
Στο Best Buy Moto θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε εξοπλισμό αναβάτη (κράνη, μπουφάν, φόρμες, γάντια, ρούχα κ.α.), αξεσουάρ (εξατμίσεις, μπαγκαζιέρες, μπαταρίες, λιπαντικά, κλειδαριές κ.α.), ανταλλακτικά (κυρίως για παπιά, ακόμα και κινητήρες) και μικρά δίκυκλα σε εξαιρετικές τιμές. Οι τιμές σε πολλά είδη ξεκινούν κάτω του κόστους.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
Η πληρωμή γίνεται τοις μετρητοίς αλλά υπάρχουν και εταιρείες που υποστηρίζουν πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Επειδή θα υπάρχουν διαφορετικά ταμεία, κατά την έξοδό σας θα πρέπει να επιδεικνύετε τις αποδείξεις για τα προϊόντα που αγοράσατε. Σε περίπτωση συνωστισμού θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε αλλά σας ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση και υπομονή σας.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταίες Ειδήσεις

EICMA 2025 – Yamaha NMAX 155 Tech MAX 2026: Το πρώτο scooter με YECVT, το “έξυπνο” αυτόματο κιβώτιο της Yamaha

EICMA 2025 – Yamaha Tracer 7 & GT: Παρουσιάστηκαν τα νέα Sport-Touring με τεχνολογία Y-AMT

EICMA 2025 – SYM Cruisym 400: Ανανεωμένο με μεγάλο εμπρός φέρινγκ , 34 ίππους και χώρο για δύο κράνη

EICMA-2025 Ducati Diavel V4 RS 2026: Η πιο δυνατή Diavel όλων των εποχών με 179 ίππους!

EICMA 2025 – Cyclone RT1 125: Το νέο GT scooter που θα δούμε Ελλάδα!

EICMA 2025 – Cyclone RX650: Με 70 ίππους , ρεζερβουάρ 20 λίτρων και 19άρι τροχό εμπρός

EICMA 2025 – Kove 800X GT 2026: Παρουσιάστηκε νέα τουριστική εκδοχή της adventure σειράς

QJMotor SQ 200: Με εργοστασιακό Top Box 33 λίτρων, 18 ίππους και χαμηλή κατανάλωση

REPSOL λιπαντικό αναρτήσεων 5W Qualifier Fork oil 1L

EICMA 2025 – Kymco Xtera 350: Νέο Adventure Scooter με πλούσια ηλεκτρονικά και 28,6 άλογα

EICMA 2025 – QJMotor SRT 300 DX: Νέα Adventure με 28,6 ίππους και 19άρη τροχό εμπρός

Βρες εξουσιοδοτημένο συνεργείο

Αγόρασε νέα προϊόντα και ανταλλακτικά

περισσότερα »

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ