Μην περιμένετε βασιλικές ανέσεις, αν και η σέλα είναι το τελευταίο πράγμα που ενοχλεί στην θέση οδήγησης του Racer. O συνεπιβάτης αν θέλει βόλτα να πάρει δικό του!

Boxerούκλα, κοκοβίος ποίημα, και μυώδης σιλουέτα. Ξυπνά αναμνήσεις άλλων εποχών και απαιτεί classic rock για soundtrack!

Aνεση – Εργονομία

Η πανέμορφη εμφάνιση του «Racer» έχει ένα αντίτιμο… την άνεση. Χαμηλά clip on, ψηλά και πίσω τοποθετημένα μαρσπιέ και επίπεδη σέλα, δημιουργούν μια vintage racing θέση οδήγησης, που είναι μεν «συνεπής» σε ότι αφορά στην αυθεντική εμπειρία του ταξιδιού πίσω στο χρόνο, αλλά από την άλλη κουράζει πολύ γρήγορα, ειδικά στους καρπούς, που δέχονται το βάρος του κορμού. Η αίσθηση της μοτοσικλέτας είναι βαριά και αυτό εντοπίζεται κυρίως στο τιμόνι, του οποίου το μικρό πλάτος δεν βοηθά και πολύ στο αντιστάθμισμα της αίσθησης αυτής.

Για να το πούμε απλά, το «Racer» μπορεί να σας βγάλει… off, κουράζοντας σας πολύ γρήγορα σε διαδρομές ρουτίνας και απαιτεί ειδικές συνθήκες για να έχει τουλάχιστον ένα νόημα αυτή η θέση οδήγησης. Για συνεπιβάτη βέβαια ούτε λόγος, το «Racer» είναι αυστηρά μονόσελο και δεν υπάρχει kit μετατροπής, ούτε στον κατάλογο των προαιρετικών αξεσουάρ της BMW.