BMW C 400 GT: Με τον πλουσιότερο εξοπλισμό στα 400 και όχι μόνο

BMW C 400 GT: Με τον πλουσιότερο εξοπλισμό στα 400 και όχι μόνο

Με την έλευση του GT, η BMW διαθέτει πλέον στις τάξεις της μια προσεγμένη κατασκευή με κομψή σχεδίαση, που αναδύει άρωμα πολυτέλειας σε κάθε της λεπτομέρεια καθώς και πλήρες πακέτο εξοπλισμού που κοντράρει στα ίσια ακόμα και ακριβότερες κατασκευές.

Πλούσιος εξοπλισμός με έγχρωμη οθόνη και θερμαινόμενη σέλα και γκριπ


Το GT εστιάζει στην άνεση και τον τουρισμό και κατ επέκταση διαθέτει ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, που ανταπεξέρχεται στις μετακινήσεις εντός και εκτός αστικού πεδίου. Θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλασύστημα keyless ride, καθώς και έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών πολλαπλών ενδείξεων είναι μερικά από αυτά. Ο αναβάτης κάθεται ξαπλωτός, χάρη στις κεκλιμένες πλατφόρμες οι οποίες έχουν προεκταθεί στο βάθος του φερινγκ. Αυτό του επιτρέπει να απλώσει τα πόδια, δημιουργώντας την δική του comfort zone.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 34 ίππους και 43 λίτρα αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα


Παρά τις δυναμικές γραμμές που διαθέτει, εκπέμπει ένα πιο σοβαρό και επαγγελματικό προφίλ. Το C 400GT είναι ένα πολυτελές scooter κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά, με άψογο φινίρισμα  και εξαιρετική συναρμολόγηση. Η σέλα δύο επιπέδων και το μαξιλαράκι πλάτης με τα ραμμένα αρχικά GT, διαφοροποιεί το τμήμα του οδηγού, από αυτό του συνεπιβάτη. Με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού κάτω από το τιμόνι, θα αποκαλυφθούν τα 43 διαθέσιμα λίτρα αποθηκευτικού χώρου στο κάτω μέρος τη σέλας, ενώ το σύστημα Flexcase αυξάνει το χώρο αποσκευών, όταν έχεις σταθμεύσει. Με χωρητικότητα  που ανέρχεται στα 350 κυβικά εκατοστά, αποδίδει 34 ίππους στις 7.500 σ.α.λ, με τη μέγιστη ροπή να βρίσκεται στα 3,57 kg-m στις 6.000 σ.α.λ., ενώ καταναλώνει 4,6λ./100χλμ.

Ασφαλές με τετραπίστονες δαγκάνες Bybre και ABS Continental


Το πλαίσιο είναι μια ατσάλινη σωληνωτή κατασκευή που συνδυάζεται με ένα κομμάτι χυτοσιδήρου στην περιοχή που βρίσκεται το διπλό αλουμινένιο ψαλίδι. Η συγκεκριμένη δομή δίνει έναν εξαιρετικά υψηλό βαθμό σταθερότητας και ακαμψίας. Ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 35 χιλιοστών και ένα ζευγάρι διπλών αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, έχουν αναλάβει το δύσκολο ρόλο της απόσβεσης.Ένα ζευγάρι δίσκων 265 χιλιοστών μπροστά και ένας μονός δίσκος ίδιας διαμέτρου πίσω, συνεργάζονται με δαγκάνες της Bybre, τεσσάρων εμβόλων και μονού εμβόλου αντίστοιχα. Το ελαφρύ, μόλις 700γραμμάρια, δικάναλο σύστημα ABS της Continental, προσφέρει ασφάλεια κατά την διαδικασία επιβράδυνσης. To GT διαθέτει αλουμινένιους τροχούς 15 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω, οι οποίοι τυλίγονται από ελαστικά διαστάσεων 120 / 70 και 150 / 70 αντίστοιχα.

Το BMW C 400 GT κοστίζει 8.100 ευρώ

Τα έχει όλα!
43 λίτρα αποθηκευτικού χώρου χάρη στο σύστημα Flexcase.
Premium 400αρι με ταξιδιωτικές δυνατότητες!
Με 34 ίππους, καίει 4,6 λίτρα στα 100 χλμ.
Θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, σύστημα keyless ride και έγχρωμη TFT 6,5 ιντσών.
Θα άφηνες τη μοτοσυκλέτα σου για ένα τέτοιο scooter;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »