Αυτή είναι η νέα 1.200άρα Brixton.

Αυτή είναι η νέα 1.200άρα Brixton.

Αυτό είναι το νέο Brixton στα 1.200 κυβικά

Φτυστό το Bonneville! Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η μορφή της νέας Brixton στα 1200 κυβικά που περιμένουμε. Το μεγαλύτερο μοντέλο της, θα ανταγωνιστεί «θηρία». Πως σας φαίνεται; Γιατί μοιάζει τόσο πολύ στα βρετανικά; Πόσο θα κοστίζει;

BRIXTON: Κλείστε ένα test drive με το Cromwell 1200!

Τελικά, τα σχέδια και οι φήμες γίνονται όντως πραγματικότητα. Παρουσιάστηκε πριν λίγες ώρες, η τελική μορφή της μοτοσυκλέτας της Brixton στα 1.200 κυβικά. Μπορείτε να την δείτε στην εικόνα παραπάνω.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται εδώ και καιρό, καθώς πολλαπλά σχέδια και πληροφορίες διέρρεαν σταδιακά στον παγκόσμιο ειδικό τύπο εδώ και αρκετούς μήνες. Η τελική μορφή της μοτοσυκλέτας, επιβεβαιώνει περίτρανα την σχεδιαστική του ταυτότητα, η οποία είναι ακραία «βρετανική»: Τόσο ακραία, που είναι σχεδόν φωτοτυπία του Bonneville της Triumph!
 

Κινητήρας με 80-85 ίππους και 11,2 kgm ροπής

Ο δικύλινδρος κινητήρας του μοντέλου θα είναι υγρόψυκτος, παρά την «αερόψυκτη» εμφάνιση του, καθώς οι αισθητικοί λόγοι επιβάλλουν συγκεκριμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Θα φέρει 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο με 1 εκκεντροφόρο επικεφαλής,  με την ισχύ του να αναμένεται στο επίπεδο των 80-85 ίππων και την ροπή του να αγγίζει τα 11,2 kgm, μόλις στις 3.000 στροφές.
 

Αναρτήσεις KYB, φρένα Nissin, οθόνη TFT

Ο εξοπλισμός του μοντέλου δεν περνά απαρατήρητος, καθώς η Brixton επικαλείται τις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα του χώρου. Συγκεκριμένα, οι αναρτήσεις θα είναι της KYB και τα φρένα της Nissin, αν οι δαγκάνες που φαίνονται στην φωτογραφία φτάσουν τελικά και στο μοντέλο παραγωγής. Παράλληλα, όπως επιβάλλουν οι καιροί, η μοτοσυκλέτα θα φέρει κυκλικού σχήματος οθόνη TFT, για την απεικόνιση των ενδείξεων.
 

Αμφίβολο αν θα φτάσει στην Ευρώπη

Καθώς η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε στην Κίνα, δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί αν το μοντέλο θα φτάσει στην Ευρώπη –παρά το γεγονός, ότι φαίνεται «κομμένο και ραμμένο» για την νεορετρό αγορά. Μένει να μάθουμε περισσότερα, και εν όψει EICMA…
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »