• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δεν μιλάμε για Sport-Touring, αλλά για Superbike-Touring. Ειδικά με την ημί-ενεργητική ανάρτηση.

Σε λίγο θα χρειάζεται κανείς δίπλωμα ηλεκτρονικού για να μπορεί να διαχειρίζεται τα ψηφιακά συστήματα των μοτοσικλετών!

Δεν είναι ένα... απλό Skyhook. Είναι συνδυασμός Skyhook με ποτενσιόμετρα και με... αλγόριθμο της Aprilia!

Η εκπληκτική ημί-ενεργητική ανάρτηση ADD βρίσκεται μόνο στην έκδοση Travel Pack του Caponord 1200.

Aprilia Caponord 1200 - Το οδηγήσαμε!

Μόλις γυρίσαμε από τη Σαρδηνία, όπου δοκιμάσαμε το νέο Aprilia Caponord 1200. Εντυπώσεις; Η ημί-ενεργητική ανάρτηση ADD είναι από άλλο πλανήτη!

 
Πρώτη μου σκέψη πριν οδηγήσω τη μοτοσικλέτα; Το Aprilia Caponord 1200 θα ήταν ένα ακόμη μεγάλο και βαρύ, τουριστικό On-Off. Για μεγαλόσωμους αναβάτες που θέλουν ένα ψηλό, ταξιδιάρικο και άνετο σύντροφο. Χα! Πόσο έξω είχα πέσει! Πόσο, μα πόσο έξω.

Τα μάτια γούρλωσαν από την παρουσίαση-ανάλυση του μοντέλου επί χάρτου, από τους τεχνικούς της Aprilia, πριν την οδήγηση του Caponord. Όλη η παρουσίαση (και ενοοώ ΟΛΗ) αφορούσε στα ηλεκτρονικά συστήματα της μοτοσικλέτας, και ειδικά στην ημί-ενεργητική ανάρτηση που εξέλιξε η Aprilia. Προσοχή! Η συγκεκριμένη ανάρτηση αφορά ΜΟΝΟ στην έκδοση Travel Pack του Caponord (και πιστέψτε μας, αξίζει τα έξτρα ευρώ!).

Ηλεκτρονικά συστήματα είπαμε; Dual Channel ABS, ATC, ACC, ADD, Bluetooth, USB, Satellite ready, Iphone and Android ready, Ride By Wire, Multimap, Exhaust Valve, κλπ, κλπ...

Κι όταν ανεβήκαμε στη μοτοσικλέτα και άρχισαν οι στροφές (που δεν έλεγαν να τελειώσουν), η ημί-ενεργητική ανάρτηση ADD (Aprilia Dynamic Damping) μεταμόρφωσε μεμιάς το Caponord, από Sport-Touring σε... SUPERBIKE-touring! Καμία υπερβολή. Μόνο γεγονότα. Η ημί-ενεργητική ανάρτηση δουλεύει απίστευτα καλά, αποτελώντας αυτή τη στιγμή την πιο εντυπωσιακή τεχνολογία στο χώρο, με τα πιο άμεσα διακριτά αποτελέσματα στη συμπεριφορά μιας μοτοσικλέτας!

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση από την αποστολή του Aprilia Caponord 1200 στο τεύχος 4 του Moto-Τρίτη, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου.

Μέχρι τότε, εξερευνήστε ΕΔΩ το micro-site του Aprilia Caponord 1200.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ