O Andrea Dovizioso με την πινακίδα-επιταγή, για το ποσόν που δώρισε.

Andrea Dovizioso: Φιλανθρωπική πρωτοβουλία

Τι έκανε ο συμπαθής Ιταλός αναβάτης σε ειδικό αγώνα motocross; Διαβάστε περισσότερα…

Ο Andrea Dovizioso, γνωστός για την αγάπη του στα motocross, πραγματοποίησε μια αξιόλογη φιλανθρωπική κίνηση, στον αγώνα «Motocross for love» που διοργανώθηκε από την ομάδα Team Bota. Ο DesmoDovi συγκέντρωσε 8.148,50 ευρώ στο πλαίσιο της συνάντησης, τα οποία δώρισε στον νεαρό αναβάτη Bryan Tocacelli, που αντιμετωπίζει πρόβλημα σοβαρού τραυματισμού στην σπονδυλική στήλη.

Ο Tocacelli είχε ένα ατύχημα σε αγώνα, τον περασμένο Μάιο. Ο τραυματισμός που ακολούθησε, τον καθήλωσε δυστυχώς σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Dovizioso, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας, συμμετείχε επίσης στον αγώνα, μαζί με άλλες προσωπικότητες και όχι μόνο.

Ο Dovi προέβη και σε κάποιες δηλώσεις, λέγοντας για το γεγονός αλλά και για τον άτυχο Tocacelli: «Είναι ο 4ος χρόνος που οργανώνουμε τον αγώνα και δεν μπορώ να κρύψω, ότι διασκεδάζω. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλουςόσους συμμετείχαν σε αυτή την διοργάνωση. Στόχος μας είναι να προβάλλουμε το Motocross, αλλά πάνω από όλα να κάνουμε κάτι φιλανθρωπικό και κάθε χρόνο, αποφασίζουμε που θα προσφέρουμε τα χρήματα που συγκεντρώνουμε. Είμαι ικανοποιημένος με την επιλογή που έγινε, να δωρίσουμε τα χρήματα αυτά στον Tocacelli».